Over 30 millioner kroner er investeret i Bitcoin selskaber

BitAngels, den første internationale fond som udelukkende fokusere på Bitcoin start-ups, meddelte, at den har investeret over 30 millioner kroner (eller 7 millioner dollars) i tolv forskellige nyopstartet Bitcoin relaterede selskaber siden 2013.

Alt fra mining selskaber, som bla. CoinTerra til vekslerings selskaber som Cash Into Coins og betalings platformen GoCoin.

BitAngels tæller mere end 300 “engle” som investorer, og har en tilgengælig kapital på over 50 millioner dollars til rådighed. Med investorer i over 23 lande, er BitAngels, den klart største kapital fond, som udelukkende fokusere på Bitcoin relaterede virksomheder.

BitAngels er started af David A Johnston, Michael Terpin og Sam Onat Yilmaz. Det har tiltrukket en hel del store navne siden lanceringen, herunder; Memory Dealers direktøren, Roger Ver; Gyft direktøren Vinny Lingham, Robocoin Asia formanden, Brock Pierce, og Tradehill direktøren Jered Kenna.

BitAngels søger efter nye investorer som vil være med til at investere i Bitcoin relaterede virksomheder, samt at de er åbne for bud fra nystartet virksomheder som søger efter kapital til at vokse deres virksomhed. For at en portefølje kan betegnes som veldiversificeret, kunne BitAngels være det perfekte bud. Alternativt kan du søge efter kapital fra BitAngels hvis din virksomhed operere i Bitcoin branchen og du mener du har den næste store ide til hvordan du kan tjene penge til investorer. Alt sammen på BitAngels.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *