Asiens rigeste mand og Goldman Sachs blander sig i Bitcoin industrien

Efter mange negative nyheder omkring Bitcoin, bla. mange negative udttalelser fra diverse finanstilsyn og nationalbanker, er der stadig mange højt profilerede folk som blander sig i Bitcoin industrien. Asiens rigeste mand, Sir Ka-shing Li, med en nettoformue på 28.8 milliarder dollars, har netop investeret i BitPay gennem hans venture kapitalselskab, Horizons Ventures.

BitPay er Bitcoins mest aktive og dominerende betalingsløsning til online butikker, og håndterer transaktioner for 14.000 virksomheder i 200 lande. Omkring halvdelen er i USA, med 25 procent i Europa og 25 procent i resten af ​​verden. Med Ka-shing Li om bord, tager BitPay en helt ny drejning og går fra et være en realtiv ukendt indløser, til at have en af verdens rigeste folk som investorer.

En anden indløser, Circle, som er bakket op af 9.000.000$ i serie A finansiering, fra en række bemærkelsesværdige investorer, har netop fået en ny bestyrelsesmedlem, M. Michele Burns.

M. Michele Burns, er direktør hos den verdens kendte bank, Goldman Sachs, og man regner med at Michele Burns vil være med til at lempe for presset på Bitcoin industrien generelt, men specifikt på indløseren, Circle. Circle har til formål at gøre livet lettere for både de handlende og kunder, der ønsker at blive involveret i Bitcoin.

Mere om disse historier her og her

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *