Bank of America kigger på at investere i Bitcoin

Bank of Americas rapport sagde den virtuelle valuta kan blive en “alvorlig konkurrent” til traditionelle pengeoverførsel udbydere. Bitcoin kan hjælpe brugere med at undgå høje skatter, kapitalkontrol og offentlige konfiskationer af regeringer (som vi så på Cypern tidligre i år).Men de nænvte også at Bitcoins er meget volatile, i deres rappoprt som kan ses her.

Bitcoin, var i begyndelsen, da Satoshi Nakamoto skabte den, i løbet af 2009, mindre end 1 dollar værd. Bank of America placerer idag valutaens maksimale værdi på $ 1.300 pr Bitcoin og sagde at dens maksimale børsværdi ville være 15 milliarder dollars.

Der er mange som spekulere på hvor meget Bitcoin kommer til at have at sige i forhold til centralbanker, pengeoverførsel udbydere og andre financielle tjenester som Visa og Mastercard. Alt fra investerings guruer til større banker og financielle vismænd har placeret Bitcoin til at være intet værd, og helt op til 10.000.000$ per Bitcoin.

Spørgsmålet er dog om ikke den financielle branche er kommet til kort overfor Bitcoin, og må indse at de lave gebyrer, de hurtige transaktioner og selve friheden til at eje penge ikke efterhånden er mere end hvad den financielle branche nogensinde selv formår at gøre. Umiddelbart ligner Bitcoin en erstatning for alle slags valutaer, på samme måde som internettet erstattede talrige aviser og trykte medier.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *