Bitcoin 0.9.2 – kommende funktioner

Bitcoin 0.9.2, “kandidat” versionen er netop udgivet, og giver os et indblik i hvilken nye funktioner Bitcoin kernen kommer til at indeholde, samt hvilken problemer den løser.

Programmerings løsninger til spam

Bitcoin spam er stadig et teoretisk problem, og for hver udgivelse af en ny Bitcoin version bliver flere teoretisk spam angreb lukket. Sidste teoretiske problem var en såkaldt hukommelses udmattelse spam angreb.

Det er muligt i version 0.9.1 (nuværende sidste stabile version) at foretage en adresse spam mod en Bitcoin klient, ved at “oversvømme” transaktioner til hukommelsespuljen. Et angreb blev begået mod imellem to test klienter, hvor mere end 30.000 transaktioner per sekundt blev sendt til hukommelsespuljen, og dermed fik den udsatte Bitcoin klient til ikke længere at kunne kommunikere med andre klienter*. Dette skulle nu være løst i 0.9.2 kandidat udgivelsen.

Nye tiltag

API referencer er opdateret i Bitcoin, og inkludere nu også getwalletinfo, getblockchaininfo og getnetworkinfo. Dette er særdeles interessant for udviklere som ville have en bedre mulighed for at gøre nytte af JSON-RPC API’er. En fuld liste over nuværende API’er kan ses her.

Bitcoin klienten bliver stadig udviklet og kandidat versionen skal ikke downloades medmindre man gerne vil prøve nogle af de nye funktioner. En fuld liste på alle ændringer i Bitcoin 0.9.2 kan ses her.

Kilde*

Udgivet i Blog
2 kommentarer til “Bitcoin 0.9.2 – kommende funktioner
  1. Dan Mark siger:

    Hej,

    Jeg kender ikke så meget til bitcoin, men er det muligt at låne bitcoins?

    Ligesom man kan låne penge i banken?

  2. Bitcoinpenge siger:

    Hvis du kan finde en person som gider låne dig Bitcoin er svaret ja. Men der er ingen central myndighed du kan gå til for at søge om et lån. Det bedste bud at snakke om lån vil være på Bitcoin forumet omkring lån her: https://bitcointalk.org/index.php?board=65.0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *