Bitcoin acceptans stiger vertikalt

Flere store virksomheder verden over er begyndt at tage imod Bitcoin i det nye år. Nogle af virksomhederne er store navne inden for deres branche, og er alt fra sports klubber til online virksomheder. På trods af Bitcoin ikke er særlig udbredt, er det verdens første valuta som finder acceptans i alle afskygninger af verden, grunden dens fleksible natur.

Advokaterne

Peter Plasman er en af ​​Holland mest kendte forsvarsadvokater, og har 23 medarbejdere i det centrale del af Amsterdam. Han er en fast del af hollandske nyheder efter en række højt profilerede sager, og er sidste skud på stammen til at tage imod Bitcoin. Peter Plasman kører lige nu en sag mod advokatforbundet i Holland, som har nægtet ham at tage imod Bitcoins, da det ikke lever op til retningslinierne for hvordan advokater skal modtage betalinger for deres services.

På tværs af Atlanten, er flere amerikanske forsvarsadvokater allerede begyndt at acceptere Bitcoin som betaling for juridiske tjenesteydelser. I juli 2013, meddelte Nesenoff & Miltenberg, et advokatfirma på Manhattan, at de ville acceptere Bitcoin til advokatomkostninger.

Derudover var der i December 2013 et advokatfirma i South Carolina hvor advokat David Aylor meddelte, at han havde accepteret en Bitcoin betaling – der repræsenterer den første juridiske betales med Bitcoin i USA. En hjemmeside kaldet Coinlaw yder også juridisk rådgivning online og modtage betalinger i Bitcoin.

Finans

På finans markederne har kendte børsmægler firmaer været med lige fra starten af. Alt fra Plus500 til AvaFX har givet folk mulighed for at handle med Bitcoins, og nu er eToro også med på Bitcoin bølgen.

Wells Fargo, en af de største banker i USA, holdte d. 15 Januar, et møde i San Francisco omkring Bitcoin og hvordan man skal forhold sig til Bitcoin generelt fra bankens side. Med mere end 9000 lokale banker spredt ud over hele USA er det en af de afgørelser som har meget at sige for Bitcoin udvkiklingen, specielt efter at kontier på stribe verden over er lukket ned, fordi de var relateret med Bitcoin handel. Digital valuta eksperter, ledere fra den finansielle branche, og medlemmer af den amerikanske regering er alle med på handlings teamet, for at diskutere bankens holdning til Bitcoin i fremtiden. Gruppen blev samlet af Jim Richards, leder af anti-hvidvask afdelingen i banken.

GoldMoney Group, en af ​​Storbritanniens største ædle metal opbevarings virksomheder, har tilføjet Bitcoin til listen over råvarer, som kan gemmes i en af deres “pengeskabe”. Virksomheden blev Etableret i 2001, og har i øjeblikket ædle metaller til en værdi på over 1,4 milliarder dollars i sine sikre bokse fordelt på fem lande.

Verotel er et financielt selskab, med speciale i at servicere online porno branchen med betalingsløsninger, og andre høj rissiko kunder, har lanceret et Bitcoin alternativ som pilot projekt. Verotel har været i drift siden 1998. Det har eksperimenteret med alternative betaling mekanismer i fortiden, herunder hurtig-entry “pay by password’ systemer.

I de næste artikler kigger på andre services online som er hoppet med på Bitcoin vognen.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *