Bitcoin børs går sammen med reguleret børs

Atlas ATS, en Bitcoin børs prøver at komme reguleringen til livs ved at gå sammen med en “ægte” Amerikans børs, som i forvejen er reguleret af finanstilsynet i USA.

I forbindelse med lanceringen har Atlas ATS afsløret temmelig ambitiøse planer. Atlas ATS er i færd med at lancere et globalt integreret Bitcoin udveksling i sammenarbejde med Perseus Telecom.

Virksomheden håber at bringe industrielle styrke, sikkerhed og overholdelse af lovgivningen til en verden af ​​Bitcoin, med det formål at tiltrække institutionelle investorer og personer, der ikke ønsker at beskæftige sig med uregulerede, ofte anonyme Bitcoin børser og portaler.

The National Stock Exchange er en relativt lille børs, men er anerkendt af Securities and Exchange Commission (SEC) som en selvregulerende organisation (SRO). I henhold til aftalen vil Atlas ATS blive den første Bitcoin børs reguleret af en SEC-godkendt enhed.

The Wall Street Journal påpeger, at det stadig er uklart, hvordan SEC vil reagere på handlen. Hvis Atlas ATS får grønt lys, og hvis SEC anerkender metoden, kan børsen spare en masse tid og løse potentielle lovgivningsmæssige spørgsmål.

Atlas ATS endelige mål er at skabe et reguleret, globalt integreret børs. Virksomheden har i dag søster børser i Hong Kong og Singapore, og behandler op til 10.000 transaktioner om dagen. Den reguleret offentlige børs har ironisk nok en mindre volume, kun 100 til 1.000 transaktioner om dagen.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *