Bitcoin bruger overfører over 1 milliard

Bitcoin er ved at vokse sig til en mastodont af et penge system. I Fredags var der en person, eller en organisation, højst sansynlig en Bitcoin indløser, som flyttede 194.000 Bitcoins fra den ene af deres Bitcoin adresser, til en anden. Det skabte overskrifter, ikke mindst på grund af beløbets størrelse, men fordi det viser hvor simpelt, enkelt og godt Bitcoin fungerer.

Idet Bitcoin databasen er decentralt, og alle Bitcoin blokke er offentlige, er der lavet en statistisk flot repræsentation af alle overførsler på hjemmesider som Blockchain.info, og her kan man se netop den transkation ved at kigge på på dette link.

Vi kan ved at kigge på denne overførsel virkelig se hvorfor Bitcoin er så fantastisk som alle går og siger. Ikke nok med transaktionen ikke tog længere end et split sekundt at lave, men vi ser også at den var gratis for brugeren, let kunne verrificeres af brugeren, og var fri for spørgsmål, tredje parts involvering og mærkelige regulativer.

Bitcoin er et ægte demokratisk penge system, som giver alle folk ligeligt adgang til penge uden centrale myndigheder skal blande sig. Man kan let forestille sig, en helt almindelig person, ville få meget svært ved at forklarer hvorfor der lige pludselig skulle overføres en milliard kroner, fra en Dansk Bank til feks en Tysk Bank. I Bitcoin regi, ingen spørgsmål, blot en overførsel, i et system som virker perfekt.

Det er ikke svært at forstår længere, hvorfor selskaber verden over, kaster sig ud i at modtage Bitcoins på deres hjemmeside.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *