Bitcoin er en frisk pust til gambling industrien

Gambling industrien har lidt meget under de nuværende forhold i USA, som bla. har medført at PartyPoker og andre større online virksomheder har mistet millioner af dollars i omsætning de sidste mange år.

Bitcoin er kommet som en frisk pust til gambling industrien og har fjernet barrieren til et enormt lukrativt marked. Både store som små gambling virksomheder online er begyndt at modtage Bitcoin som betaling og betaler også gevinster ud i Bitcoin.

En af de mest populære Bitcoin lotterier, har været den kendte SatoshiDice, et simpelt men populært spil online, hvor man ruller en terning og har 80% chance for at vinde. Tjenesten har været så populær at den for en måneds tid siden blev solgt for 12 millioner dollars til en ukendt køber.

På Bitcoin forumet, er der samtidig et hav af nye virksomheder som er gået ind i gambling branchen og tilbyder alle former for spil. Alle er ulicenseret og alle har den fordel at de tilbyder Bitcoin som indbetaling og udbetaling.

Det er blot et simpelt eksempel på hvordan Bitcoin har fjernet barrieren for hvad der politisk har været i orden at gøre online og hvad folk egentlig har lyst til at gøre online.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *