Bitcoin firmaer tiltrækker investorer

Som alt andet nyt teknologi som er forstyrrende for den “gamle garde”, har Bitcoin firmaer rundt omkring i verden tiltrukket sig en masse opmærksomhed fra investorer og pengefolk. Vi kigger nærmere på 7 forskellige selskaber, som har formået at tiltrække stærke pengefolk.

Vaurum

Lige nu er det umuligt for den almene børs investor at sætte penge til på Bitcoin markederne og være sikker på at hans investering ikke forsvinder sammen med en hjemmeside, idet 99% af Bitcoin børserne ikke er reguleret. Det er et problem Vaurum arbejder på, ved at bygge en API for finansielle organisationer til at linke ind.

Vaurums grundlægger og direktør Avish Bhama tog udgangspink i Mt. Gox hjemmesiden, (den mest kendte Bitcoin børs) og stillede spørgsmålet, “Vil du have tillid til disse folk?” Med alle de problemer, Mt. Gox oplever, er der ingen tvivl om et problem mangler en løsning.

Folkene bag Vaurum har års erfaring med finansiel handels produkter, og er ved at bygge, hvad de kaldter et “robust handels system”, der skal være tilgengælige for børs investorer. Vaurum var på udkig efter 1.000.000$ og havde som udgangpunkt allerede sikret sig 150.000$

VerifyBTC

Har du nogensinde skulle bekræfte din identitet for at bruge en Bitcoin udveksling, f.eks Bitstamp? Hvis du har, kan du vide, hvor længe det tager at gennemgå proceduren før du starter.

VerifyBTC sørger for at gøre proceduren hurtigere og lettere. Virksomhedens medstifter Manoj Das siger, at deres proces kan tage sekunder at gennemføre. Det gør den ved at automatisere verificeringen, krydshenvise data med databaser fra kreditkortselskaber og samle det hele i et fælles resultat.

Målet er at fjerne den manuelle proces, og virksomheder som Mt. Gox, kan let og hurtigt verrificere deres kunder. VerifyBTC bliver allerede brugt som pilot projekt på BitBox. Virksomheden søgte 700.000$ fra investorer.

Arbiter

Andy Zissner, direktør i Arbiter mener, at gambling i computerspil er et essentielt element af alle spil. Han indrømmer dog at en gambling funktion i computerspil er svært at bygge for mange udviklere.

Arbiter søger at løse dette problem for spiludviklere ved at bygge en platform, der kan sættes ind i mobile apps. Og for at sikre hurtige udbetalinger har Arbiter bygget Bitcoin ind some betalingsløsning.

Arbiter har allerede indgået et samarbejde med en stor spiludvikler med 150.000 aktive brugere, dog uden at kunne fortælle hvem dette var. Selskabet har ikke forsøgt at rejse yderligere investeringer på nuværende tidspunkt, da det stadig har nogle af pengene tilbagr fra den oprindelige investering.

BitPagos

Grundlægger og direktøre for BitPagos, Sebastian Serrano, fortalte hvordan hans opstart fokuserer på at betale sydamerikanske virksomheder Bitcoin, for kreditkorttransaktioner i stedet for de lokale valutaer.

Serrano, fra Argentina, har set sin valuta udslettet tre gange i hans levetid.

I Argentina, fortalte han et publikum, at Bitcoin har en 60% markup, fordi den anses for mere stabil end den argentinske peso.

Bitpagos fokuserer på Sydamerika, hvor kun 30% af befolkningen har bankkonti, og 10% har kreditkort. Virksomheden var på udkig efter 500.000$ i investering.

BitBox

Kinnard Hockenhull, BitBoxs administrerende direktør, startede sin tale om mislykkede økonomiske systemer.

Han talte om byen Detroit, hvor han er fra, og kalder det “et offer for den monetære politik.” BitBox har drevet forretning som en udveksling i første omgang, men selskabets strategi er at være en “bro”, en vertikalt integreret virksomhed, der giver en vifte af Bitcoin-tjenester.

Et område af interesse, ifølge Hockenhull er 5000 milliarder dollar i vekslingsmarkedet. Selskabet har allerede 8.000 brugere, og har 300.000$ i volume, hvor 45.000$ blev behandlet i den seneste måned. Virksomheden søgte 500.000$

BitWall

BitWall var det første selskab på Boost VC til at præsentere sin virksomhed, BitWall direktør Nic Meliones begyndte med en statistik: 276 forlag har fejlet i de seneste par år.

Selskabet mener, at svaret i forlagsbranchen er mikrobetalinger. BitWalls laver er et medlemskab plugin til hjemmesider, som tager et lille beløb i Bitcoin for at give adgang til artikler.

BitWall har allerede tilmeldt 10 forlag, herunder Bitcoin nyhedsindsamler ZeroBlock, hvor du kan se deres system i pilot fasen. BitWall har 100 andre forlag som allerede er interesseret. BitWall var på udkig for efter 300.000$

Gliph

“Teknologi er bedst, når det forsvinder,” fortalte Gliph medstifter og administrerende direktør Rob Banagale sit publikum.

Gliph er den eneste app til rådighed for iPhone, der gør det muligt for brugere at sende Bitcoin til hinanden. Det gør den ved hjælp af en besked platform, der tillader brugere at “vedhæfte” Bitcoin betalinger.

Gliph forbinder sig til en virtuel tegnebog udbyder, eller flere, det lige nu er kompatibelt med Coinbase, BIPS, og det for nylig tilføjet blockchain.info. Dvs. systemet er afhægig af online Bitcoin konto platformer.

Gliph app’en har allerede 20.000 brugere, 1.800 af dem har tegnebøger tilsluttet. Gliph har allerede fået 200.000$ fra investorer, og var på udkig efter 600.000$ mere.

Har du også et spændende Bitcoin projekt igang? Skriv i kommentaren forneden og måske er du den næste til at modtage mange penge fra investorer til dit projekt!

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *