Bitcoin gigant, localbitcoins.com lancerer deres første Bitcoin pengeautomater

Internet handels platformen, kendt som localbitcoins.com, som giver personer at handle Bitcoin for andre valutaer mellem hinanden, uden at gøre brug af en børs, er begyndt at distribuere pengeautomater. Localbitcoins.com har været den mest pålidelige platform at købe og sælge Bitcoins på, da der ikke er noget centralt sted som holder på alle folks penge.

De første to automater kom på gaden i Helsinki, Finland, og gør Helsinki til den by i verden med flest pengeautomater som tilbyder at man kan købe Bitcoins ved en fysisk lokation. Se et kort over alle Bitcoin pengeautomater i verden her

Du kan nemt købe og sælge Bitcoins fra LocalBitcoins pengeautomat ved hjælp af din LocalBitcoins online tegnebog. Når du køber ved maskinen, genereres en indløses kode for fiat valuta beløbet, som brugeren sætter i. Denne kode kan indløses til Bitcoins på LocalBitcoins.com

Salg er næsten lige så enkel. En bruger indlæser Bitcoins til sin LocalBitcoins online tegnebog, og går til pengeautomatens URL. Efterfølgende kan brugeren selv angive, hvor meget fiat valuta han ønsker at trække tilbage. Efter indsendelse af en anmodning om at sælge, får brugeren en depositum kode for det angivne fiat beløb. Brugeren indtaster koden på pengeautomaten, og maskinen giver den angivne mængde kontanter.

Pengeautomaten kan programmeres til at støtte mere end 100 forskellige valutaer. Operatøren af ​​maskinen kan angive gebyrer, og derfor tjene på pengeautomatens brug. LocalBitcoins gebyrer er 1% af alle transaktioner. LocalBitcoins betjener ikke selv  maskinerne, men overlader det til de erhvervsdrivende som ønsker at købe en LocalBitcoins pengeautomat.

Prisen for det første parti er 1990 EUR + moms. Da disse pengeautomater er eksperimentielle, vil LocalBitcoins forpligte sig til en fuld refundering, når og hvis problemer bliver opdaget og pengeautomaten returneres. Cointter er den første erhversdrivende som har købt og installeret de første Bitcoin pengeautomater.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *