Bitcoin kan ramme 20.000DKK inden for et par uger

Bitcoin er i kæmpe fremgang i øjeblikket og sætter nye rekorder dagligt. Det skyldes bla. en børs notering af en såkaldt ETF (Exchange Traded Fund), som betyder at Bitcoin indirekte kan handles på de størrre børs markeder.

Bag ved projektet er Winklevoss brødrene, kendt fra Facebook filmen. Winklevoss brødrene har været særlige aktive i Bitcoin branchen, og har igennem de sidste par år prøvet at få en ETF godkendt af de finansielle myndigheder i USA. Det ser ud til at det lykkes og vi ved med sikkerhed om deres ETF bliver godkendt næste uge.

Udviklingen af Bitcoin, fra et teknologisk synspunk har været særdeles aktiv i et år som mange spår som at være kedelig på Bitcoin fronten. Det blev gjort store fremskridt i hvordan kildekoden fungerer og en masse elementer i selve Bitcoin netværket blev optimeret.

På trods af at Bitcoin trækker nyheder når der sker noget negativt, er det et system som hverken kan kontrolleres af nogle institutioner, da den er decentralt. Det giver folk nogle spændende muligheder for at bruge penge på måder vi ikke før har været i stand til.

Bitcoin er kort sagt en valuta uden grænser for hvem der kan deltage, bruge og overføre, noget som nutidens banker ikke kan hamle op med.

Det er utvivlsomt at penge grundet kryptovalutaen, Bitcoin, begynder at blive omdefineret og ikke længere hverken behøver været udstedt af en nationalstat, eller kontrolleret af en cartel dannelse med magt til at spærre, fryse og benægte visse folk at bruge penge.

Følg med på Bitcoinpenge for flere spændende nyheder omkring Bitcoin

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *