Bitcoin pengeautomat

Det ser ud til vi alligevel kommer til at få en Bitcoin pengeautomat. RoboCoin er en slags kiosk som giver mulighed for at købe og sælge andre valutaer for Bitcoins. Eneste minus pt. er at prisen på en Bitcoin pengeautomat er omkring 100.000 DKK (20.000$) og kun tager USD for Bitcoins, men ideen fejler intet hvis man vil være den lokale bank i nabolaget.

Enheden er hovedsagelig en pengeautomat med biometriske tids låse og touch skærme. Den kan acceptere og dispensere kontanter og har både Wi-Fi og 3G aktiveret.

På RoboCoin’s hjemmeside siger de direkte (oversat fra Engelsk): “RoboCoin repræsenterer en overbevisende investering for virksomhedsejere,”. “De vil tjene en procentdel af transaktioner og tiltrækker Bitcoin loyale brugere, og samtidig tilbyde hidtil uset adgang og lethed-i-adoption til Bitcoin nyankomne. Endvidere vil ethvert Robocoin på markedet øge Bitcoin likviditeten og brugen, samt lægge et opadgående pres på den digitale valutas værdiansættelse, bevidsthed og legitimitet. “

Maskinen er integreret med Mt. Gox og Bitstamp, to online handelsplatformer som mere eller mindre har fastsat prisen på Bitcoins hvilken alle pt retter sig efter. Der er plads til 2200 dollar seddler i maskinen, til folk som ønsker at sælge Bitcoins og trække nogle penge ud, de kan bruge steder hvor Bitcoin ikke bliver accepteret. En video af maskinen kan ses her

Maskinen kan allerede bestilles og burde være tilgengælig inden for en måneds tid til levering. Lige nu håber vi på den kommer til at tage andet end USD.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *