Bitcoin rammer 1000$ og Hedge Fund giver 4847% i afkast

På grund af forskellige priser på forskellige børser, har Bitcoin ramt 1000$ i både Kina og den populære MtGox.com børs. Bitcoin prisen er altså gået fra 10$ stk. sidste år samme tid, til 1000$ i år, dvs. 100 gange så meget.

Bitcoin slår konstant nye rekorder i tal, på alt fra antal daglige transaktioner, til samlet værdi, og transaktionsstørrelsesgebyrer i forhold til pengesystemet som vi kender det. I Fredags blev der bl.a., samlet set, overført et større beløb i Bitcoins end hvad PayPal formåede at gøre samme dag. Western Union overførsler er knap 1/10 af Bitcoins transaktioner, og bliver sandsynligvis en af de første internationalt anerkendte financielle institutioner, som bukker under for den decentrale krypto valuta, Bitcoin.

En Maltesisk Hedge Fund, Exante Ltd, som blev lanceret sidst i 2012, har også skrevet historie grundet Bitcoins. Det er nu den bedst præsterende fond i historien. Med et afkast på 4847% på blot 12 måneder kan det siges at være en god investering. Exante formidler mere end 35 millioner dollars i deres fond og opkræver desuden ikke performance-baseret honorar.

Der er kun et årligtadministrationsgebyr på 1,75%, samt et transaktionsgebyr på 0,5%. Fonden bliver ifølge Exante ikke anvendt til gearing eller derivater til risikostyring og der er ingen skønsmæssig ledelse, én fond aktie er strengt lig med værdien af ​​en Bitcoin, der er købt og solgt som investorerne køber og sælger Bitcoin fondens aktier. Exante er reguleret af Malta Financial Authority Pr. 18 Nov 2013 var værdien per enhed af Bitcoin Fund var: 658,000 USD pr. stk.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *