Bitcoin stiger mens Pund og Euro går i bund

Brexit blev til virkelighed efter at England stemte sig ud af den Europæiske Union. Det har medført at investorer ikke længere har tiltro til at den Engelske pund kan anses som sikker investering. På blot 24 timer har pundet lidt et kæmpe nederlag og er nede med 31%.

Nationale økonomier i Europa er under pres, da der stilles spørgsmål til hvordan en fælles union økonomisk kan fungere idet dens medlemmer ikke har tiltro til at lade EU styre valutaen.

Bitcoin er tilgengæld sikker investering i tider som disse, hvor nationale valutaer som bliver printet i en uendelighed, og ikke engang kan sikrer sig mod en politisk storm. Der spekuleres i øjeblikket om effekten af Brexit kan have større konsekvenser end Lehman Brother, som indirekte resulterede i skabelsen af Bitcoin.

Endnu engang søger investorer væk fra casino banker, og ind i sikrer valutaer som hverken kan printes i en uendelighed eller som manipuleres af institutter som central banker. Bitcoin er ved udgivelse af denne artikel allerede oppe med 8%, og forventes at stige endnu mere idet uroen breder sig til bank branchen og falske penge udstedt af national banker.

Udgivet i Blog
En kommentar til “Bitcoin stiger mens Pund og Euro går i bund
  1. Det er enormt spændende at følge. Fedt at Bitcoins pludselig får status af at være mere pålidelig end trykte penge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *