Bitcoin tilbage i Indien

Unocoin, en Indisk Bitcoin børs er tilbage, blot 2 uger efter den blev lukket ned af myndighederne i Indien. Indien var favorit til at blive Asiens svar på et land som ville være positiv indstillet over for Bitcoin, og dette ligner nu en realitet.

Reserve Bank of India (RBI), som så mange andre National Banker verden over, udstedte en advarsel mod Bitcoin, men kaldte det ikke direkte ulovligt. Myndighederne i Bangalore læste åbenbart forkert, og lukkede Unocoin ned, men valgte ikke at sigte nogle af ejerne bag firmaet. I dag er sagen anderledes, og Unocoin har annonceret de genåbner d. 8 Januar.

Den nydannede Bitcoins Alliance Indien (BAI), en Bitcoin iværksætter gruppe, afholdt den 4. januar en pressekonference med en ekspert inden for international skatteret og selskabsret, Nishith Desai som taler på Bitcoins vegne.

Desai sagde at han og BAI, “Velkommer” National Bankens advarsel og tilføjer, at det var i overensstemmelse med andre lignende erklæringer internationalt. Han understregede dog, at dette ikke betyder Bitcoin var eller burde være ulovligt.

Bitcoin ligner både en valuta og værdipapirer, men er ingen af ​​disse to ting, og fortsatte: “Den bedste definition er det en kombination af en protokol, data, og software, der er lagret flere steder.”

BAI opfordret yderligere regeringen til at anerkende Bitcoins fordelene og præcisere sin holdning. Unocoin burde være oppe og køre igen, og handlerne forventes at starte d. 8 Januar.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *