Bitcoin var den bedste valuta investering i 2015

I 2015 blev det året hvor Bitcoin var den bedste investering hvis man er i valuta spekulation. På trods af USD gik op 8.3% igennem 2015, var det intet i forhold til Bitcoin’s 35% stigning i samme periode.

Bitcoin var været den bedste valuta investering hvert år siden 2012, dog ikke i 2014 hvor vi så et kæmpe fald i prisen. Men hvorimod 2014 var året hvor Bitcoin først blev “verdenskendt” for folk som ikke følger med i betalings branchen, er 2016 ganske anderledes for den nye valuta.

Der er flere online handelssteder en nogensinde, og Bitcoin’s teknologi blev i slutningen af 2015 gransket af en masse banker.

Valutaen eller systemet Bitcoin, ser frem til endnu et år med en masse potentiale, og hvis man har råd til at investere et par tusinde kroner i Bitcoin, burde man gøre det med det samme. Taget i betragtning af at verdens børser i øjeblikket bløder, er Bitcoin er sikker investering, og lettere at købe og sælge end guld. Det kan samtidig bruges til almen køb online, og man er ikke afhængig af en trejdeparts portal til at holde ens værdier, da man selv kan holde Bitcoins på sin computer.

Vi følger branchen tæt dagligt på Bitcoinpenge og opdatere som der kommer nye tiltag og generelle nyheder i Bitcoin branchen.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *