Bitcoins top udvikler snakker om stigende transaktions gebyrer

Transaktionsgebyrer kunne “stige og stige til det punkt, hvor kun rige mennesker kan handle”, hvis blokstørrelserne ikke øges, ifølge Gavin Andresen, Bitcoins teknologi chef.

Ved konferencen Bitcoin2014 Amsterdam, i dag, advarede Andresen om, at hvis der ikke tages skridt til enten at øge den hastighed, hvormed blokke er oprettet eller overtale minearbejdere til at omfatte flere transaktioner i hver blok (og derved forøge størrelsen på blokkene), kunne transaktionsgebyrer ryge i vejret.

Andresen holde også taler om projekter som “the Dark Wallet” og kaldte det en fantastisk udvikling, og nævnte at mere privatliv er bedre, og afviste den sondring om at teknologien er god eller dårlig : “Teknologi er hvad det er . Regulativer vil udvikle sig, og software vil også udvikle sig.

Forklaringen for hans beslutning om at træde tilbage som Bitcoin førende udvikler tilbage i April sagde Andresen “som Bitcoin projektet bliver større, giver det mening at specialisere sig“. Som en del af en større strategi vælger Andresen at specialisere sig på visse punkter i forhold til Bitcoin udviklingen og udtaler: “Vi forsøger at modulopbygge koden mere. Satoshi gav os lidt af hårbold – vi splitter de forskellige dele af funktionalitet, fordi som du vokser, ønsker du at specialisere udviklingen”.

Succes kan ikke garanteres

Andresen gik ind på emner som Bitcoin 2,0 projekter såsom MasterCoin og Ethereum. Andresen foreslog, at de kan møde samme skæbne som Segway “Segways er virkelig cool, men de er ikke mainstream. En masse af Bitcoin 2,0 projekter kan finde de samme ting.

Han bemærkede også, at samfundet ikke ville opdage, om sådanne projekter var virkelige sikrer, indtil de allerede var at beskytte værdifulde aktiver, en hønen-og-ægget problemstilling, som Bitcoin er over, og sagde:

Vi har ikke kunne finde ud af, om Bitcoin ikke var sikkert, indtil det fik en værdi, og blev interessant at angribe. Den allerførste udgave af Bitcoin var forfærdeligt usikker.

Bitcoin transaktioner tager fokus

Generelt gik Andresens tale ud på at beroliget publikum, og fortalte at det primære fokus for Bitcoins centrale udviklere stadigt er at sikre at “det centrale Bitcoin-netværket processer transaktion så pålideligt som muligt” og meddelte, at Cory Fields, en Bitcoin kerne udvikler, nu er ansat på fuld tid i Bitcoin Foundation, og hjælper til at med udvikle kilde koden på Bitcoin kernen.

I spørgsmål fra publikum, forsvarede han sine kommentarer om minedrift og transaktionsgebyrer, og sagde, at det er et spørgsmål om “ren udbud og efterspørgsel”, men sagde, at han var åben for at blive overtalt.

Tidligere i sin tale sagde han, “Jeg stadig ligeglad med minedrift [undtagen] på den måde, det påvirker brugernes oplevelser. Jeg har været virkelig bekymret over antallet af transaktioner minearbejdere inkludere i deres blokke.

Med hensyn til den fremtidige udvikling af Bitcoin, sagde Andresen, at skabe gode diskussionsfora var afgørende, og jokede med at han virkelig ønskede nogen “til at løse Internet trold problem.” (kommentarer som opheder samtaler online).

Vi følger løbende nyheder fra Bitcoin konferencen og skriver indlæg på siden i løbet af weekenden.

Udgivet i Blog
En kommentar til “Bitcoins top udvikler snakker om stigende transaktions gebyrer
  1. Jeh siger:

    Bum bum, hvis man sad som en betroet investor i det selskab vil jeg være nervøs for min investering 😉 ud fra den artikel så er hans tillid ikke særlig høj overfor bitcoins fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *