Bitcoins vansklige spørgsmål debateres

I Lørdags gik Bitcoin konference i Amsterdam videre, og flere vanskelige spørgsmål blev debatteret. Deltagerne lærte om de lovgivningsmæssige spørgsmål der ofte bliver stillet samt kommende teknologiske udfordringer og investeringsmuligheder med Bitcoin.

Senere på dagen, var BitPay’s direktør, Tony Gallippi, ud at snakke om hans virksomheds planer for ekspansion. Bitcoin mining og våbenkapløbet for at få mest muligt mining suget ud af processorer blev også ivrigt debateret.

Kina Problemet

Bobby Lee åbnede dag to af Bitcoin2014, med en præsentation om Bitcoins rutsjebanetur i Kina.

Lee er administrerende direktør for en Bitcoin børs, BTC China, og blev for nylig valgt til ind til bestyrelsen for Bitcoin Foundation.

Han forklarede, urolighederne valutaen har stået over for i landet, i løbet af de seneste fem måneder, er grundet de aggresive tiltag Bank of China har taget.

Lee skitseret den nuværende situation, med at der  ikke været skriftlige ordrer fra centralbanken, men at alle de store kinesiske banker har stoppet at beskæftige sig med Bitcoin børser, og har både lukket virksomhedskonti såvel som individers konti.

Teknologiske udfordringer

Næste hovedpunkt på konferencen, var Bitcoins fremtidige teknologiske udfordringer. Mødet blev ledet af Michael Terpin, medstifter af BitAngels, en engel investor gruppe for digitale valutaer, som har investeret mindst syv millioner dollar i nyopstartet virksomheder der arbejder med digitale valutaer.

Bitcoin 2,0 var det første emne på dagsordenen, hvor paneldeltagerne diskuterede de potentielle fordele og faldgruber ved at tilføje side-kæder til Bitcoins blok-kæde teknologi, og udbygge mulighederne for at udstede værdi certifikater.

Direktøren for firmaet Maidsafe, David Irvine, som har svoret at decentralisere alle internettjenester, herunder datacentre, fortalte publikum at han ikke mente Bitcoins blok-kæde skulle være udgangspunkt i decentralisering, men at man hellere skulle fokusere på at bygge andre blok-kæde, og dermed decentralisere teknologien, frem for at centralisere alt i et decentralt system.

Diskussionen vendte sig til de teknologiske fremskridt, der skal gøres i år. Irvine sagde den vigtigste prioritet bør være at udvikle et brugervenligt Bitcoin tegnebog. BitPay Ryan Charles, sagde han mener, at det er uundgåeligt, at hardware Bitcoin tegnebøger vil stige i popularitet.

Alternative cryptocurrencies blev rost af paneldeltager nummer fire, Sean Neville, Circle medstifter og CTO, hvis selskab endelig afslørede sin plan om at bringe Bitcoin til masserne i denne uge.

Udgivet i Blog
0 kommentarer til “Bitcoins vansklige spørgsmål debateres

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *