Bliv din egen Bitcoin børs med MyCellium

Træt af høje transaktionsgebyrer på Bitcoin børser? Træt af at vente flere dage på at din overførsel skal ramme børsernes konti? Træt af at have en loft på hvor meget du kan veksle? Bliv din egen Bitcoin børs med en Android App!

Mycelium er for nylig kommet ud med en funktion til deres Android tegnebøger kaldet, Local Trader, som giver folk mulighed for at købe og sælge Bitcoins lokalt, personligt, med kontanter.  Med udgivelsen af ​​Mycelium Bitcoin Wallet-version 1.2.9, er det blevet til et fuldt fungerende Bitcoin børs mellem personer, og uden involvering af tredje parts børser.

Mycelium er en Bitcoin tegnebog til Android-telefoner, der fokuserer på mere avancerede brugerfunktioner, som komplet “key-management” og “cold storage“. Den nye funktion, Local Trader mulighed er en funktion, der er indbygget i tegnebogen, og giver brugerne mulighed for at finde lokale i deres område, som ville være villige til at udveksle kontanter for Bitcoin, uden om banker og andre centraliserede portaler.

Eftersom alle private nøgler gemmes i tegnebogen, er der ingen risiko for at en børs eller tredje parts veksler miste dine Bitcoins. Der er heller ingen risiko for hjemmesider som lukker midlertidigt eller forsvinder helt, da Mycelium har forbindelse til en gruppe af redundante servere, og har giver muligheden for at private nøgler kan eksporteres til at blive brugt i andre tegnebogstjenesterne.

Data Beskyttelse

Der er heller ingen risiko for at udsætte dine private oplysninger til hackere, da alle handler sker mellem personer. For at holde tingene så anonymt som muligt, benytter Mycelium Local Trader kun WiFi eller GSM triangulering, og benytter kun din Bitcoin adresse for at registrere og godkende en udveksling, samt krypterer al kommunikation direkte mellem handelspartnere ved hjælp af deres respektive private nøgler.

Hvis Mycelium servere blive hacket og/eller data stjålet (eller logfiler blev anmodet om af myndighederne), er der kun spor til de erhvervsdrivendes selv valgte brugernavne og Bitcoin adresser, og en generel grov placering af hvor sælger og køber har været, information som allerede bliver delt af tele tjenester. Alt kommunikation ville bare komme ud som krypteret volapyk.

Flexible Funktioner

Mycelium håber, at denne funktion vil gøre Bitcoin mere tilgængelig for alle, især i områder, hvor Bitcoin er svært at få, såsom Kina og Rusland. Da Local Trader funktionen indeholder en åben API, kan du i fremtiden selv kan være i stand til at bruge den til at finde lokale Bitcoin pengeautomater, og muligvis endda Bitcoin virksomheder.

Og nu, hvor Local Trading funktionen er færdig, kan Mycelium begynde at arbejde på den næste store funktion: Hierarkiske Deterministiske Tegnebøger (kendt som BIP32), som vil lade dig sikkerhedskopiere alle dine nøgler ved blot at tage en backup af en en hovednøgle, og vil give dig mere anonymitet ved aldrig at genbruge Bitcoin adresser.

Se meget mere om MyCellium på deres hjemmeside som efterhånden har vokset sig til et stort og seriøst projekt.

 

Udgivet i Blog
0 kommentarer til “Bliv din egen Bitcoin børs med MyCellium

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *