Braintree betalings system vælger at integrere Bitcoin

Braintree er særdeles interessant fordi den ejes af Ebay, og Ebay har de sidste måneder varmet op til Bitcoin. Ebays administrerende direktør, John Donahoe har været meget aktiv til at fortælle at han godt kan lide Bitcoin og at det kan være Ebay vælger at integrere Bitcoin, men har samtidig nægtet at sige om Ebay vil integrere Bitcoin med sikkerhed.

Ovenpå nyheden om at Braintree højst sansynligt vælger Coinbase til Bitcoin integrering, er det ydeligere interresant at kigge på hvad det betyder.

Braintree er en betalingsplatform, som tilbyder betalingsløsninger til virksomheder, og har bla. Uber, Airbnb, og GitHub som kunder. Foruden at være betalings formidler for en masse større virksomheder er Braintree på vej med en PayPal integrering, og nu også Bitcoin integrering.

Det kan betyde at Braintree bliver det første selskab som får sat gigant betalings systemet, PayPal, sammen med medie betalings darlingen, Bitcoin.

Braintree clearer for mere end $12 milliarder hvert år, hvor $4 milliarder er igennem mobil betalinger. Begynder Braintree at tage imod Bitcoins er det måske en lille åbning for at Ebay kan blive giganten som tager imod en decentral valuta, noget som var uhørt for blot 12 måneder siden.

Udgivet i Blog
0 kommentarer til “Braintree betalings system vælger at integrere Bitcoin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *