Britiske regerings kontor for videnskab anbefaler brug af Bitcoin teknologi

En meget overraskende besked kom fra regerings kontoret for videnskab og forskning. Den Britiske regering blev anbefalet at gøre vidt brug af Bitcoin og dens underliggende teknolgi, kendt som blockchain teknologien, og investere i at gøre brug af det hvor muligt.

Rapporten, ledet af regeringens øverste videnskabelige rådgiver Mark Walport, indeholdt forslag om at presse på for segmenter af den britiske regering til at finde anvendelser af teknologien, og implementere teknologien til det.

Anbefalingerne omfatter udvikling af standarder for teknologiens anvendelse; oprettelsen af nye roller i regeringen at demonstrere beviser-of-concept; og etableringen af en køreplan for yderligere udforskning og udnyttelse.

Især skubber rapporten for omfattende test af blockchain teknologi, fortaler, at agenturer i regeringen såvel som elementer i landets forskningsmiljø samarbejder om sådanne initiativer.

Distribuerede finanskonti teknologier har potentialet til at hjælpe regeringerne til at opkræve skatter, leverer ydelser, udstede pas, optage jord registre, sikre forsyningskæden for varer og generelt sikre integriteten af ​​offentlige registre og tjenester,” hedder det i rapporten.

Hele rapporten kan læses her

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *