Canadas GreenBank Capital tilbyder Bitcoin investerings fonde

GreenBank Capital, et Canadisk investerings firma tilbyder sine investorer to nytstiftede fonde, som decideret skal investere i Bitcoin økonomien. GreenBank Capital (CNSX:GBC), er det eneste børs noteret selskab i verden som giver folk mulighed for at investere i Bitcoin industrien. Der er som sagt to fonde, Bitcoin Canada Investments Inc og Bitcoin Angel Capital. Den første investerings fond køber Bitcoins for investor penge, mens den anden fond fokusere på Bitcoin virksomheder.

Greenbank hensigt er at foretage en rettet emission til akkrediterede investorer på op til fem millioner dollar og giver obligationer med konverteringsret til 90% af aktiekapitalen i Bitcoin Canada og Bitcoin Angel. En video er produceret med henblik på at afklare GreenBanks position overfor investeringen i Bitcoin, som kan ses nedenfor.

Ledelsen har planer om at i sidste ende at få begge disse selskaber børs noteret på den Canadiske børs.

Greenbank har en lang tradition for at fokusere på investeringer i canadiske small cap selskaber. Selskaber stifter bland andet bekendskab med notering af private virksomheder på den Canadiske børs, arrangerer opkøb og fusioner, og investerer i aktier på den Canadiske børs.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *