China Telecom – Kinas offentlige teleselskab tager imod Bitcoins

Kina er uden tvivl på fronten når det kommer til Bitcoin. Ingen kan pt. måle sig med Kinas feber for Bitcoin! Som vi alle ved, sker intet i Kina uden velsignelse fra partiet, specielt når det kommer til offentlige institutioner.

Idag har China Telecom, Kinas offentlige teleselskab, udtalt i en pressemeddelelse at de tager imod Bitcoin for den nye Samsung telefon ASICBitcoin. Dette er første promovering som direkte tager imod Bitcoin for et nyt produkt, og er sikkert ikke det sidste. Umiddelbart ligner det at China Telecom pt. tester Bitcoin som betalings metode, og prøver med forskellige varer.

Vi kan gå ud fra de vil se hvilket segment af markedet ønsker at betale med Bitcoins, og om det er specifikke produkter som er mere populære at købe med Bitcoin. Lige nu kan man igennem China Telecom købe småting som smykker, gaver og billetter, men også rejser.

China Telecom er et massivt foretagende i Kina, og har mere end 216 millioner kunder, dækker 62% af alt bredbånd i Kina og har 310.000 ansatte. China Telecom var tidligere et statsejet monopol, men er idag også i private hænder, dog ejer staten den største del af selskabet.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *