Dell accepterer nu Bitcoin

Multinational computer teknologi specialist Dell har annonceret at det nu accepterer Bitcoin gennem et partnerskab med Coinbase.

Med en årlig omsætning på $ 57 milliarder, er Dell omkring fire gange større end satellit udbyderen, DISH Network, den tidligere største virksomhed til at acceptere Bitcoins.

Efter dagens meddelelse, er forbrugere og små virksomhedsejere i stand til at købe alle varer på Dell.com med Bitcoin. Dell tilbyder 10% rabat på alle Alienware-mærkevarer til Bitcoin købere. Dell sælger også pc’er, servere, datalagrings enheder, kameraer og printere.

I et blog-indlæg på Coinbase, omkring annonceringen, tilkendegivet Coinbase, at Dell forsøger at give kunderne større fleksibilitet med online betalinger. Når beslutningen om at acceptere Bitcoin blev nået, rykkede virksomheden hurtigt, og gennemføre inplementering af Bitcoin betalinger på deres hjemmeside på bare to uger.

Dells Commerce Services CIO Paul Walsh sagde:

“Det er altid vores mål at reagere hurtigt på vores kunder og sikre, at deres behov er opfyldt. Partnerskabet med Coinbase og at implementere denne løsning på 14 dage er et godt eksempel på den nye, Dell. “

Den officielle meddelelse blev udgivet på Twitter af Dells administrerende direktør og bestyrelse formand Michael Dell.

Mere information om denne nyhed kan læses her

Udgivet i Blog
0 kommentarer til “Dell accepterer nu Bitcoin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *