Deloitte installerer en Bitcoin automat i deres hovedkontor

Revisionsfirma, Deloitte, er nu ejer og operatør af sin første Bitcoin automat. Efter en stille afsløringen i går, på Deloitte’s Toronto kontor kunne man købe Bitcoin for Canadiske dollars.

Deloitte selv mener at en Bitcoin automat, viser omverden at de tager teknologien seriøst, og er åbne for nye tiltag i hvad den bredere finansielle industri kalder blockchain teknologi, hvor Bitcoin pt. er den eneste blockchain som fungerer.

Bitcoin pengeautomaten blev fremstillet af Bitaccess, et selskab med rødder i Ottawa, og automaten kan acceptere op til 1.000 sedler i flere valutaer.

Endnu engang ser vi hvordan det i udlandet sagtens kan lade sig gøre, for større virksomheder at investere i moderne teknologi, hvorimod Danmark sakker langt bagud i forhold til Bitcoin.

Bitcoin automater anses for at være den letteste måde hvorpå Bitcoin kan sprede sig, idet det giver direkte adgang til alle og enhver på gade niveau at købe Bitcoin. Med negative renter på vej i hele Europa, og en finansiel marked som dagligt bliver anset for at være tættere og tættere på kollaps, er Bitcoin en fornuftig valuta at spekulere, investerer og købe.

Udgivet i Blog
2 kommentarer til “Deloitte installerer en Bitcoin automat i deres hovedkontor
  1. Thomas siger:

    Hvad menes der med at “bitcoins blockchain er den eneste der fungere” ?

  2. Bitcoinpenge siger:

    Bitcoins blockchain er den eneste blockchain som fungere som et ny type at anskue database konstruktionen på.

    Det såkaldte “blockchain” som banker i disse tider siger de bygger er ikke anderledes fra alle andre type databaser som vi har haft i de sidste 50 år.

    Der er pt. ingen blockchain projekt som teknologisk adskiller sig fra en MySQL eller NoSQL database type.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *