DISH bliver verdens største firma til at tage imod Bitcoins

Amerikanske satellit udbyderen DISH Network har bebudet, at det vil begynde at acceptere Bitcoin betalinger senere på året. Colorado baseret DISH, er en af ​​de største udbydere af TV kanaler til Amerika, med mere end 14 millioner betalings-tv-abonnenter.

DISH har planer om at begynde at acceptere Bitcoin betalinger i tredje kvartal af 2014, men det har endnu ikke afsløret en præcis dato. Når det sker, vil det blive den største virksomhed til at acceptere Bitcoin til dato.

Sidste år havde DISH Network Corporation en omsætning på $ 13,9 mia. Virksomheden har mere end 30.000 medarbejdere.

Vi ønsker altid at levere valg og bekvemmelighed for vores kunder, og som omfatter den metode, de bruger til at betale deres regninger,” sagde Bernie Han, vice præsident hos DISH.

Han bemærkede, at Bitcoin er en “foretrukken” betalings mulighed for nogle mennesker og DISH ønskede blot at ramme sådanne personer, og tilbyder dermed en ekstra betalings mulighed for at opfylde deres behov.
Coinbase vil fungere som betalings processor for virksomheden, og sørger for at veksle Bitcoin transaktionerne til USD, så DISH i sidste ende får pengene udbetalt i USD.
Han tilføjede, at Coinbase vil gøre betalings oplevelsen nemt for parabol kunder, men det på samme tid, ville give virksomheden mulighed for at modtage øjeblikkelig kredit i dollar “til en attraktiv pris”. Dette betyder at Coinbase ikke blot garantere at veksle Bitcoins til USD på vegne af DISH, men samtidig også søger for veksling af Bitcoin til en attraktiv kurt for DISH.

DISH siger Bitcoin betalinger vil blive stillet til rådighed til alle kunder, der ønsker at gøre brush af en engangsbetaling på mydish.com. Bitcoin betalinger på DISH starter i sidste kvartal af 2014.

Udgivet i Blog
0 kommentarer til “DISH bliver verdens største firma til at tage imod Bitcoins

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *