Earnst & Young udtaler sig positivt om Bitcoins fremtid

Bitcoin “har potentiale til at blive en game-changer”, har en direktør hos revisionsselskabet Earnst & Young sagt, i det seneste tegn på at meget store virksomheder i London City er meget opmærksomme på den kontroversielle digital valuta, Bitcoin.

Colin Pickard sagde Bitcoin kunne bringe betydelige fordele for den finansielle sektor ved at skære ned på omkostningerne ved grænseoverskridende transaktioner.

Han tilføjede dog, at medmindre regeringerne begynder at regulere den, kan valutaen kan aldrig “få fart på”, da det stadig står over for alvorlige forhindringer.

Men Colin Pickard og andre hos Earnst & Young, der har fulgt Bitcoin nøje det sidste års tid, sagde, at det er præget af myter, og at det ville være forkert at tænke på den digitale valuta som virkelig anonym eller i særdeles modtagelig for hacking angreb. Bitcoin er mere gennemsigtig og sporbar end rigtige penge,” siger Roger Willis fra Earnst & Young bedrageri afdeling og tilføjer, at ingen endnu har formået at udnytte Bitcoin transaktions databasen.

Bitcoin potentiale som en valuta er der også blevet sat spørgsmålstegn ved, da der er en øvre grænse for, hvor mange der kan genereres, hvilket betyder, at i modsætning til den virkelige verdens penge, er Bitcoin deflationær. Men hr. Pickard sagde at han ikke mener, at dette var en hindring for større udbredelse, da hver Bitcoin kan opdeles op til 8 cifrer, hvilket dermed giver en utrolig stor mængde enheder.

“Det er et fuldstændig ændring i konceptet. Du har en loft [i antallet af Bitcoins], men du kan øge antallet af decimalerne. I stedet for, for eksempel, at komme af med ører, opdeler du enheden. ”

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *