eBay bygger digitale wallets, der gemmer ‘Flere typer’ af valuta

John Donahoe, eBays administrerende direktør, har bekræftet, at selskabet er ved at bygge en digital tegnebog for PayPal, der kan tage flere forskellige typer valuta.

I et interview til Bloomberg, afviste Donahoe opkald fra aktivist og investor Carl Icahn, der for nylig opfordrede PayPal til at blive udskilt i et selvstændigt selskab. Donahoe er uenig og tror PayPal og eBay skal forblive på den måde, de er.

Men Donahoe påpeger, at mere end 100 millioner brugere har downloadet eBay app’en, som problemfrit er integreret i PayPal. Han påpegede også, at den mobile platform hjælper PayPal i “viral trækkraft”. Donahoe sagde digitale valutaer er ikke en trussel, da de kan integreres i PayPal.

Donahoe har givet nogle positive kommentarer om digitale valutaer i fortiden. Men dette betyder ikke, PayPal vil tilføje Bitcoin til sin nye digitale tegnebog.

Den administrerende direktør er ikke alene om de positive kommentarer. I december, sagt PayPals direktør David Marcus, at han er en “stor fan” af Bitcoin – og hævder valutaen er fremtiden. Dog gik han ikke ind på om at han er klar til at lade folk linke deres Bitcoin tegnebøger med PayPal-konti endnu.

Marcus påpegede, at de lovgivningsmæssige rammer er ved at blive tydeligere og at volatiliteten har brug for at komme ned, før PayPal seriøst kan overveje Bitcoin. Med andre ord vil det ikke ske når som helst snart.

Udgivet i Blog
0 kommentarer til “eBay bygger digitale wallets, der gemmer ‘Flere typer’ af valuta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *