Ebay i UK tillader salg af Bitcoin

Efter at have stopped salg af Bitcoins på deres portal, er eBay, verdens største markedsplads, tilbage med positive nyheder til alle som ønsker at handle med Bitcoins. eBay i England, begynder fra d. 10 Februar at tillade salg og køb af Bitcoin og andre virtuelle valutaerl, på en dedikeret markedsplads.

eBay giver køber og sælgere mulighed for at finde hinanden på deres eBay Classifieds område, som forbinder sælger og køber, men deltager dog ikke i transaktionerne.

Ryan Moore, leder af Business Communications hos eBay, udtaler følgende:

“At fremme en troværdig markedsplads og sikre overholdelse af gældende regler, er eBay i færd med at opdatere sin valutapolitik. Den opdaterede politik vil præcisere, programoversigter for Bitcoin og andre lignende virtuelle valutaer og skal være opført i virtuel valuta kategorien i rubrikannonce format.

Den virtuel valuta kategori forventes at være til rådighed på det britiske stedet den 10. i februar. ”

Både eBay præsident John Donahoe og David Marcus, formand for eBay-ejede PayPal, har delt deres positive syn på Bitcoin i de seneste måneder. Bla. har Donahoe sagt at han mener digital valuta vil være en “meget kraftfuld ting” i fremtiden.

Marcus har været meget mere højrøstet i sin støtte til Bitcoin, og kaldt den digital valuta “virkelig fascinerende” i et interview, og endda gå så langt som til at kalde det fremtiden for penge i et andet interview.

Det skal dog siges at eBay kun lancere dette som et pilot projekt i England, og det vil stadig ikke være muligt at handle med Bitcoins på eBay medmindre man bruger den lokale markedsplads, som kun er tilgengælig for Britterne.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *