eBay’s direktør overvejer Bitcoin integration i PayPal

I hvad kan siges at blive det største skub i Bitcoins retning er en integration med den dominerende online betalings platform, PayPal. PayPal som ejes af eBay og er kendt som den fortrukne betalingsmiddel online for millioner af mennesker, har lagt mærke til at Bitcoin ikke blot er et teknologisk vidunder i betalings industrien, men en direkte konkurrent til alle centraliserede betalings tjenester.

John Donahoe, administrerende direktør for eBay fortalte aktionærerne i går, at selskabet overvejer at intergrere Bitcoin og PayPal aktivt. Når vi taler om Bitcoins potentiale på det globale marked, svarede han, at digital valuta vil spille en vigtig rolle i fremtiden.

Donahoe sagde, at han ikke kan forestille sig, hvordan Bitcoin kan være en mere mainstream-teknologi. eBay overvejer derfor at blive en del af den digitale valuta ved at koble den sammen med deres eget betalingssystem, PayPal.

Det er ikke første gang, at Donahoe fortæller om sin interesse i Bitcoin. Sidste år, sagde han han kan tilføje Bitcoin betalingsmulighed til PayPal. Men denne gang er han mere aktiv end tidligere. Vi skrev tidligere omkring eBay/PayPal og Bitcoin integrering her.

Tilbage i 2013 gik John Donahoe igang med at undersøge Bitcoin. Han sagde: “Jeg har brugt megen tid på at undersøge det, og det er fascinerende, herunder dens udformning og minedrift.

Donahoe er ikke den eneste senior manager i eBay. Sidste år sagde David Marcus, administrerende direktør for PayPal, at han er fan af digital valuta og vil deltage i Bitcoin som betalingsmulighed én dag. Den dag ser ud til at være rykket tættere nu.

Selvom Bitcoin som betalingsmulighed ikke er intergrated endnu, er eBay midlertidigt begyndt at bruge den digital valuta. I begyndelsen af April gav eBay lov til at man kunne tilføje “virtuel valuta” tegn, så kunderne kunne købe og sælge digital valuta, hardware til mining og andre Bitcoin relaterede aktiviteter.

Hertil kommer, ifølge patentansøgningenm December 2011, at eBay planlægger at bygge en nyt betalingssystem baseret på digitale valutaer, herunder Bitcoin. Samtidig vil eBay udvikle forskellige former for digitale valuta tegnebøger.

Hvordan eBay har tænkt sig at bibeholde deres ekstreme gebyrer på overførsler og clearing er dog stadig uvist, da Bitcoin som udgangspunkt er gratis at overføre mellem personer.

 

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *