Flere kæmpe selskaber begynder at tage imod Bitcoin

Flere og flere selskaber hopper med på Bitcoin vognen, i sådan en omfang at der efterhånden vil være for mange til at skrive om dem alle. Vi kigger nærmere på nogle stykker som dog adskiller sig merkant.

Private Jet booking firmaet, PrivateFly.com, er sidste skud på stammen til at tage imod Bitcoin. Deres markedsandel må siges at være en klientel som har mange penge, og har behov for at flyve privat.

Sacramento Kings NBA franchisen har officielt annonceret planer om at acceptere Bitcoin for produkter, herunder billetter, trøjer, hotdogs og øl, begyndende 1. marts. Holdet siger, at det vil acceptere Bitcoin i deres stadium samt som online betalinger.

California Cantina, er en trendy restaurant, sportsbar og natklub i Providencia nabolaget af den chilenske hovedstad, hævder at være den første natklub i Sydamerika til at acceptere Bitcoin betalinger. Ejeren, James Lyles, siger en ven introducerede ham til Bitcoin, og han blev straks blæst væk af potentiale. Skal man til Chile og behovet for en tur i byen bliver nødvendigt, kan man nu betale med Bitcoins på nævnte natklub.

Skal du giftes? Har du Bitcoins? Så er en gård i England igang med at acceptere Bitcoin betalinger til folk der søger at leje et mødested for deres særlige dag. Gården, en ejendom kaldet Loudwater Estate stævnecenter i Hertfordshire, South East England, tager 2000£ betalt i Bitcoin for den specielle dag. Der er nu ikke længere undskyldninger for at udskyde den vigtigste dag i jeres liv.

Abbotsford-baserede Quantum Properties begyndte at acceptere Bitcoin indskud på onsdag for ejendomme, der sælges i området. Firmaet som blev stiftet i 2000, bygger flerfamiliebyggeri og Erhverv / detail bygninger.

Er det ikke nok med privat fly? Så er Heliflight, en Hollandsk operatør af helikoper rejser en operatør som tager imob Bitcoins. Tilbage i 2013 i November, begyndte firmaet at tage imod Bitcoin for sine sightseeing tour pakker.

Skotland har lige fået sine første Bitcoin spisested takket være Jonny McDonald, leder af Brooklyn Cafe. Beliggende i Glasgows Shawlands, er den familiedrevne Brooklyn Cafe en hyggelig lille bistro, der serverer morgenmad og gigantiske burgere, samt desserter og kaffe.

Overstock.com‘s direktør, Patrick Byrne, sendte en tweet den 10. januar der indikerede, at selskabet havde solgt for 124,000 dollars i varer via Bitcoin i de 21 timer, siden det begyndte at acceptere Bitcoins. Overstock.com er det absolut største selskab i verden som pt. tager imod Bitcoins. Overstock.com er et børs noteret selskab og det første af sin slags til at tage Bitcoin some betaling. Det siges at selskaber som Netflix og NewEgg, to giganter inden for online handel også overvejer at tage Bitcoin som betaling.

Med de efterhånden flere tusinde online butikker som tager imod Bitcoin, og uden noget reelt mulighed for regeringer at lukke Bitcoin ned, ses det mere eller mindre af visse personer nu som at Bitcoin kan komme til at erstatte penge som vi kender dem. Aldrig før i historien har vi haft en valuta, som ikke blot ikke kan reguleres, men som komplet kan erstatte behovet for banker og centralbanker.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *