Gratis Bitcoins

Har du ikke lige råd til at kaste flere tusinde i Bitcoin? Der findes en masse hjemmesider (reklame hjemmesider) som giver Bitcoin for at du udfører bestemt arbejde online for dem.

Se links nedendunder og start med at tjene Bitcoins.
Bitcrate
EarnFreeBitcoins
DailyBitcoins
Bitvisitor
2unlimited.info
bitcoinaddict.com
bitcoiner.net
bitcoingrabit.com
bitcointree.net
BitHits.info
btcflow.net
dailyfreebitcoin.com
dailybitcoins.org
boxcoin.org
domesticpineapple.com
freakfaucet.com
freebitcoinlottery.com
infinityfaucet.com
mmoclub.com
bitbucks.com
www.btc4free.com
www.bitcoinget.com
abitback.com
coinworker.com
iwantfreebitcoins.com
bitcoinboosting.com

5 kommentarer til “Gratis Bitcoins
 1. Anders siger:

  @Chrstoffer: Jeg kan se at der står et bitcoin-adresse i de fleste links – betyder det at det er dig, og ikke mig, der får bitcoins, hvis jeg går ind der? 😉 Eller får du bare bitcoins for at markedsføre deres sites?

 2. Bitcoinpenge siger:

  Christopher har lagt links ud med en refid. Dvs. han får Bitcoins ud af at du klikker på de links og gør det du nu skal gøre for selv at tjene Bitcoins.

 3. Claus h siger:

  Her er endnu en side hvor du kan tjene Bitcoin, ingen registrering med mail creditkort ell. lign. bare indsæt din Bitcoin Wallet adresse og start med at tjene Bitcoin, du tjener 100 % til dig selv + 50 % til mig du mister ikke noget ved at jeg henviser dig. Det er ikke meget du tjener men de betaler for hver 60 BITS i løbet af få minuter.

  Får du mange til at tilmelde under dig kan det godt gå hen og blive sjovt, men er du alene om at tjene dine bits tager det lang tid at tjene noget af betydning

 4. En anden måde at tjene bitcoins, er ved at oprette sig på en cloudmining service. Det er ganske gratis, og koster kun det du “tør” ligge i det.

  Jeg benytter selv hashocean, som er en online cloudmining service. Man starter ud med at få det der svare til 0.05$ pr. dag i BTC selvfølgelig. Alt efter om du ligger penge i det selv, eller reinvesterer det du tjener, kan man få markant mere ud af det.

  Her er mit REF-link: https://hashocean.com/?rid=323326
  Ved at oprette sig under det, får jeg et lille symbolsk beløb på 5% af det andre investerer 🙂 Benyt det eller ej, det er op til jer, men deler gladelig ud af mine erfaringer på sitet, eller andet.

  God dag til jer alle!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *