Guld mine til salg for Bitcoins

Står du og har en masse Bitcoins og ved ikke hvad de skal bruges til? Hvad med en ægte guld mine? Timothy Coles, er ejer af en profitabel guld mine i Yukon city, Oklahoma, USA.

Guld minen er til salg på BitPremier, en online markedsplads som er blevet et populært sted at sætte luksus varer til salg for Bitcoins.

Coles har mere end 30 års erfaring i guld mineindustrien, og kommer med et unikt produkt til salg på BitPremier. Han ser Bitcoin som et unikt produkt og udtaler: “De mennesker, der har Bitcoin er dem, der kan drive prisen op, eller køre det ned. Til sammenligning er guld, og de mennesker, som har guldet, i nåde hos politikere, finansielle institutioner og større financielle centrumer som London. Folk, der har guld virkelig har ingen kontrol over den retning, det går. “

Et af de centrale problemområder i Bitcoin, sagde Coles, er en manglende uddannelse blandt den bredere offentlighed. Dette skyldes, at der er helt nye egenskaber ved Bitcoin, som hverken gør den til en valuta, råvare eller ejendom. I stedet ligger det mellem alle disse.

Coles ser positivt på Bitcoin udviklingen og prøver samtidig at sælge sin guldmine som har et profit hvert år på 1.000.000 dollar om året. Minen kan købes for Bitcoins her.

Udgivet i Blog
0 kommentarer til “Guld mine til salg for Bitcoins

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *