Investorer går efter Bitcoin selskaber

Bitcoin har oplevet en markant fald i prisen siden dens rekord for 10 måneder siden, hvor prisen for en Bitcoin var mere end 1000$ stk. Forklaringen kan skyldes at alle investor penge går til Bitcoin selskaber, i stedet for selve Bitcoin som valuta.

Der er generelt bred enighed i Bitcoin branchen om at teknologien bag Bitcoin, har langt større potentiale end selve Bitcoin. Teknologien som tillader at decentralisere vores applikationer og virtuelle økosystem, ved at gøre brug af den underliggende teknologi som blev opfundet til Bitcoin, er hvor der er mulighed for vækst.

Bitcoin selskaber som bla. Bitpay, Coinbase og Danske Coinify, har alle formået at tiltrække investorer. Rekorden for investering blev dog sat i denne uge, af Blockchain, som i første finansierings runde fik 30 millioner dollars.

Det er en af ​​de største enkelte investeringer i en Bitcoin virksomheden efter BitPay annonceret en ny rekord med 30 millioner dollars i serie A runde i Maj, og Xapo opnået den gyldne standard for den samlede finansiering med 40 millioner dollars over to runder i Marts og Juli.

Blockchain er bedre kendt som Bitcoins svar på en online bank portal. Ironisk nok er Bitcoin som udgangspunkt bygget for at det ikke kræver en central spiller at holde på Bitcoin på vegne af folk, men tendensen har åbenbart været at bruge tredjeparts tjenester som Blockchain, til at holde på folks Bitcoin.

Blockchain har over 2 millioner bruger på deres portal, og giver folk mulighed for at oprette en Bitcoin pung, som fungere i stil med en almindelig netbank. Alle og enhver fra hele verden kan oprette en konto på Blockchain, og det kræver ingen identifikation.

Man får derefter mulighed for at modtage og sende Bitcoins uden behov for at installere Bitcoin på sin egen computer. Det kan klart anbefales til folk som ikke er meget IT kyndige og blot gerne vil have mulighed for at bruge Bitcoin til køb.

Se hele presse omtalen på Blockchain her

Udgivet i Blog
0 kommentarer til “Investorer går efter Bitcoin selskaber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *