Japan presser på for internationalt regulering indsats mod Bitcoin

Trods de seneste forslag, at dets øverste finansielle organer ikke ville træffe foranstaltninger mod urolige Bitcoin udvekslinger hos Mt. Gox er siger Japans ledende lovgivere nu, at de ville forsøge at regulere Bitcoin, men kun som led i en international indsats. Mt Gox gik konkurs idag, og har skabt et ramaskrig i Bitcoin markederne.

Taler på en pressekonference den 27. februar siger Senior Vice finansminister Jiro Aichi at de behandler emnet, med angivelse af:. “Hvis vi regulerer Bitcoin, ville det være nødvendigt med internationalt samarbejde”

Aichi foreslog, at denne type af storstilet koordination er nødvendig for at forhindre kriminelle i at udnytte smuthuller eller svage punkter i international ret.

Endvidere har Japan optrappet sin retorik i Torsdags om Mt. Gox, hvilket tyder på, at det ville gribe ind, hvis nødvendigt at afgøre, hvad forseelser fandt sted. Japanske embedsmænd var og regulerende myndigheder gik sammen med Amerikanske myndigheder i at kigge på Mt Gox tilfældet.

Aichi udgivet et par yderligere detaljer om de aktioner, der kunne tage plads, og oplyste, at flere statslige instanser kunne blive inddraget i undersøgelsen.

Han erklærede også, at Bitcoin ikke opfylder definitionen af ​​valuta under Japansk ret, men ikke sige, hvordan dette kunne påvirke den fremtidige udvikling.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *