Kæmpe Fransk kæde begynder at tage imod Bitcoin

Monoprix åbnede sin første butik i den franske by, Rouen i 1938. Monoprix findes nu i 85% af de Franske byer, og kombinerer dagligvarehandel med hardware, tøj, husholdningsartikler og gaver. Virksomheden havde over 300 butikker over hele Frankrig i 2008.

Fransk detailkæde Monoprix har planer om at begynde at acceptere Bitcoin betalinger på i deres største butikker fra fjerde kvartal i år, ifølge selskabets direktør for e-handel, Patrick Oualid. Patrick Oualid forklare, “Monoprix har altid været en pioner og forsøgte at bringe sine kunder, hvad vi ikke nødvendigvis kan se andre steder. For 2500 år sejlede fønikerne havene tilm at søge forskellige produkter i landene omkring Middelhavet. Vi ønsker at udfylde den samme rolle. ”

Han fortsatte med at forklare, at virksomheden tager den samme fremgangsmåde med Bitcoin. Ideen er ikke at forsøge at imponere ved at være den første til at acceptere Bitcoin i Frankrig, men at forsøge at forbedre livet for kunderne.

Selv om det er alt for tidligt at forvente en betydelig omsætning i Bitcoin salg, tror virksomheden på den digitale valuta, sagde Patrick, hvilket yderligere indikerer, at selskabet også arbejder på en mobil betalingsløsning til fysiske butikker og Bitcoin sidste ende kunne være bruges der også.

 

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *