Køb Bitcoins

Køb af Bitcoin er relativ nemt, og særdeles meget nemmere end det var før 2012, hvor Bitcoin var ukendt uden for den teknologiske industri. Efter 2012, hvor Bitcoin blev almen kendt i den gænse befolkning, opstod der et hav af virksomheder som gjorde alt for at appelere til de folk som ikke var IT kyndige nok til at forstå Bitcoins tekniske sammenhænge. Det resulterede i firmaer som idag sælger, formidler, investerer og sikrer Bitcoins på vegne af tredje part, og inkludere også online web steder som hoster dine Bitcoins.

Bitcoin wallet(s)

Det første man skal gøre hvis man ønsker at købe Bitcoins er at vælge en digital wallet (en pung). En wallet kommer som forskelligt software man kan downloade til sin computer. Der findes forskellige digital wallets som er udviklet til at kunne modtage og sende Bitcoins.

Bitcoin-Qt er en af disse digital wallets du kan downloade, og er samtidig den officielle Bitcoin version som udviklerne konstant forbedrer.

Bitcoin-Qt tager utrolig lang tid at starte op første gang man bruger den. Grunden til dette er fordi Bitcoin-Qt downloader hele transaktions databasen i Peer 2 Peer netværket før det kan bruges, dvs. før du kan begynde at modtage og sende Bitcoins. Du kan læse alt om hvorfor Bitcoin-Qt skal downloade disse blokke her.

Det kan tage alt fra en dag til 5 dage, alt efter hastigheden på din internet forbindelse. Bitcoin-qt er tilgengæld den mest brugte Bitcoin wallet, og er klart at anbefale, samt at de primære udviklere yder support til både Windows, Mac og Ubuntu versionerne af Bitcoin-Qt.

Der findes et hav af Bitcoin wallets, udviklet af programmører som løser problemer som Bitcoin-qt har, bla. at man ikke behøver vente med at downloade hele transaktionsdatabasen. En liste over alle godkendte wallets som folk bruger kan ses her.

Alt fra online wallets som man kun kan tilgå igennem en hjemmeside, til wallets som kan fåes til Android mobiler findes. Det mest sikrer er dog at man søger for at holde sine Bitcoins på sin egen computer, og søger for en backup af ens wallet.dat fil.

Køb af Bitcoin

Så snart din wallet er klar, kan du begynde at modtage dine første Bitcoins. Det kan enten være fra en person som allerede har Bitcoins og betaler dig med dem, eller ved at du køber Bitcoins på en børs. En liste over de største børser hvor man kan handle Bitcoins for nationale valutaer kan ses her.

Det letteste er at finde en børs som har meget omsætning og en masse sælgere og købere af Bitcoins. BTC-E kan klart anbefales som er børs der både er hurtigt til at deponere nationale valutaer i din virtuelle konto på deres hjemmeside, og samtidig også er hurtige med at udbetale nationale valutaer til din bank konto. Bitcoin deponeringer og udtrækning sker øjeblikkeligt da det ikke kræver en tredje part, dvs. en bank.

En mere direkte måde at købe Bitcoins på er ved at man kender en person som laver Bitcoin mining, og er dermed en direkte forbindelse til “skabelsen” af Bitcoins. Har man adgang til en Bitcoin miner, kan det klart anbefales at handle direkte med denne, da alle transkationer kan foregå uden behov for indblanding af tredje part, dvs. Bitcoin børser.

Et helt tredje alternativt er at bruge localbitcoins.com som sætter købere og sælgere sammen uden at gøre brug af en central pris som vi ser det på børser. Localbitcoins er det nemmeste sted at starte med at få sig skaffet Bitcoins og kan klart anbefales. Men idet handler foregår fra person til person kan det i visse tilfælde gå galt og man kan blive snydt.

En kommentar til “Køb Bitcoins
  1. Shaker siger:

    hej jeg vil gerne købe nogen bitcoins 30 dollars hvordan komme jeg til købe?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *