Kommende Bitcoin funktioner afsløret

Der bliver konstant udviklet nye funktioner til Bitcoin af forskellige programmører, og visse tiltag får nok støtte til at de ender op med at blive en del af Bitcoin-protokollen/programmet. Visse længe ventet tiltag er dog på trapperne og blev annonceret for et par dage siden.

Der er mange forskellige opgraderinger, der skal foretages i protokollen for at holde det sikkert, billigt og stabilt, og de ​​centrale udviklere har arbejdet på at gøre Bitcoin til et bedre system de sidste par år. Som Bitcoin-netværket fortsætter med at vokse, bliver det mere og mere vigtigt at beskæftige sig med problemer, der kan påvirke den grundlæggende integritet i Bitcoin-protokollen.

Standardiseret Bitcoin Pung-fil/Wallet

Den absolut vigtigste del af hele Bitcoin-Qt programmet, må siges at være wallet.dat filen, idet denne fil indeholder de krypteret nøgler som giver den respektive bruger adgang til sine Bitcoins, på Bitcoin netværket. En standardiseret wallet.dat fil er vigtigt for at der kommer synergi mellem de forskellige Bitcoin punge, samt import og export af data mellem dem. En liste over en masse Bitcoin punge kan ses her.

Vedhæftning af filer på Bitcoin Transaktioner

Som udgangspunkt vil man i fremtiden kunne “vedhæfte” en anden Bitcoin adresse end den man har sendt fra, som skal være return adressen. Retur adressen bliver særdeles interessant for handlende, der vil holde styr på retunerdere ordrer. Det bliver også muligt at knytte notater eller beskeder til transaktioner, og kvitteringer vil også blive en mulighed for for at man kan sikrer sig modparten har modtaget sine Bitcoins.

Flydende transaktionsgebyrer

Bitcoin-protokollen har på nuværende tidspunkt et minimum transaktionsgebyr, som samtidig denomineres i Bitcoins. Dette betyder, at den gradvist er blevet dyrere over tid. Du har måske bemærket, at de næsten-gratis Bitcoin transaktioner er ikke så billige i disse dage, hvor prisen har ligget stabilt over de 500$ per Bitcoin. Med flydende gebyrer, vil markedet være i stand til at bestemme den passende transaktionsgebyr knyttet til hver enkelt Bitcoin betaling. Ideen om at transaktionsgebyrer kan deles mellem afsender og modtager som vi kender det fra SWIFT systemet er også nævnt som en mulig funktion.

Support for TOR routing

Det anonyme peer 2 peer netværk, kendt som TOR, kan blive integreret som en del af Bitcoin protokollen som giver brugere mulighed for at holde deres transaktioner anonyme. Det er absolut vigtigt at forhindre nysgerrige blikke fra regeringer at se hvilke individer er bag visse Bitcoin transaktioner, men denne form for opgradering er der også nødvendigt for generelt sikkerhed mod hackere og andre dårlige aktører.

Alt om en Bitcoin transaktion skal være krypteret, og IP-adresser skal være maskeret så ofte som muligt. Der er nogle problemer med at levere “perfekt” privatliv med Bitcoin, men en af kerne udviklerne taler om nogle mulige løsninger nær slutningen af ​​sin præsentation. Se hele videoen nedenfor!

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *