Lån penge i Bitcoin

Træt af din bank? Bliver dit lån afslået gang på gang, på trods af at du har en fornuftig økonomi? Så er et lån i Bitcoin måske den eneste mulighed, og måske også den letteste mulighed. Vi giver et indblik i hvor man kan låne penge, i Bitcoin.

Der er efterhånden en del portaler som tilbyder det som hedder peer-2-peer lån, hvilken kort sagt betyder at folk låner hinanden penge, uden at gøre brug af banker som mellemled. Fordelen ved at bruge peer-2-peer platformer er at man hverken gør brug af elendige bank systemer, eller ekstreme gebyrer, som bankerne typisk tager for at give lån.

Ønsker man at låne penge i Bitcoin, er eneste krav at man har adgang til en Bitcoin addresse, man kan modtage Bitcoins på. Noget som man med lethed kan få ved feks. at gå ind på Blockchain Wallet.

En af de mest populære platformer er BTCJam, og kan klart anbefales som den mest populære Bitcoin låne side. BTCJam tilbyder lån til private såvel som erhverv og gør brug af Bitcoin til financering. Idet ingen bank er indblandet i lånet, er det både hurtigt og let at blive godkendt, i hvad der er starten på en moderne økonomi, fri for dinosaurus institutter.

Et meget alternativ til BTCJam er at man oprettet sig som bruger på det mest brugte Bitcoin forum, og skriver et bud på hvad man ønsker at låne penge til, samt hvad man ønsker at betale tilbage i rente. Hele Bitcoin låne markedet startede på Bitcointalk Forumet, som stadig bliver brugt aktivt af flere tusinde personer dagligt.

Et tredje alternativt, er at oprette en konto på den velkendte Bitcoin børs, Poloniex, som ikke blot giver mulighed for spekulation i krypto valutaer, men også giver lånemulighed og investerings muligheder i form af lån til andre personer.

Endnu en populær portal er Bitbond, som både giver mulighed for lån, og investering i at låne penge. Det samme gør sig gældende på BTCpop som som også er et godt alternativ til de andre låne sider.

Som Bitcoin branchen vokser, kommer der flere og flere mennesker til, som både bliver investorer og potentielle lånere. Det gør at forbruget i Bitcoin, stiger, som flere ydelser og tjenester bliver mulige.

Forskellen på Bitcoin som baggrund for alt finansielt aktivitet, i forhold til banker, er at alt bliver billigere og hurtigere, idet der ikke er mellemled som skal sikrer at transaktioner kan forekomme.

Heldigvis har vi noget vi kalder mattematik, som Bitcoin er baseret på, og vi har derfor ikke brug for institutioner der behøver malke procenter for samtlige finansielle transaktioner i fremtiden.

Se flere nyheder og få mere indsigt i hvordan Bitcoin fungerer, ved at gå ind på Bitcoinpenge.

Udgivet i Blog
En kommentar til “Lån penge i Bitcoin
  1. Barry siger:

    Even though I had to read this through Google translate it was a really enjoyable article. Thank you! 🙂 I personally use the blockchain wallet to store my bitcoin, bitcointalk to talk with the community and Bitbond to lend bitcoin out and earn interest. Would highly recommend all three of them!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *