Lloyd’s of London forsikrer bitcoins igennem Elliptic Vault

Lloyd’s of London, et verdens anerkendt forsikringsselskab med hovedsæde i London, er begyndt at forsikrer Bitcoin deponeringer, igennem Elliptic Vault, er firma som har udviklet opbevaring metoder for at sikrer Bitcoin deponeringer.

Tjenesten bruger avancerede “cold-storage” (offsite data opbevaring) teknikker til at sikre sine kunders Bitcoins. Det indebærer anvendelse af både stærk kryptering og sikre fysiske placeringer. Sikring af dine Bitcoins indebærer gennemførelse af avanceret kryptering og selv der kan du miste dem. Elliptisk Vault sikrer dine Bitcoins for dig og er forsikret mod tyveri eller tab.

I øjeblikket er den tjeneste rettet mod dem med en forholdsvis stor samling af Bitcoins, med det minimum af 5000£ i Bitcoin. Lloyds of London er en britisk-baseret, der blev grundlagt i 1688. De havde et resultat før skat på £ 2.77 milliarder i at tilbyde forsikring, genforsikring, og nu livsforsikring. Brugerne betaler en årlig rente på 2%, som betales i Bitcoin, i månedlige rater ved udgangen af hver måned.

Det er en perfekt måde for folk som gerne vil eje Bitcoins men ikke har den store kompetance til at sikrer Bitcoins på egen computere. Bitcoins er tit udsat for hacking, ødelagte harddiske, fejl, viruser og meget andet som er besværligt for den almene bruger at holde styr på. Læs mere om Elliptic Vault på deres hjemmeside lige her

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *