US Marshals Service sælger Bitcoins på en auktion

Idag sker noget som ikke er set før i Bitcoin regi. US Marshals Service sælger Bitcoins på en auktion. Det drejer sig om 29,656.51 Bitcoins som blev konfiskeret i forbindelse med anholdelsen af af Ross Ulbricht, manden som stod bag verdens største online narko portal.

Der vil i alt være ni blokke af 3.000 Bitcoins og en blok på omkring 2.656 Bitcoin som tilbydes i auktionen, der repræsenterer anførte beløb i som retten fandt værende muligt for de Amerikanske føderale myndigheder at sælge.

Selvom myndighederne holde flere mønter, er omfatter auktionen ikke de resterende 140.000 Bitcoins som blev konfiskeret i den tegnebog som Ross Ulbricht personligt ejede.

Sagen sætter præcedens for alverdens myndigheder, som kan tænkes at konfiskere Bitcoin i større omfang i fremtiden, og som kan tænkes at ville have nogle rammer for hvordan de kan skaffe sig af med Bitcoins og veklse dem til nationale valutaer.

Mens regeringens handlinger og meddelelser vedrørende Bitcoins ombyttelighed, spiller det en afgørende rolle i at sætte forventninger til markedet. Medellelsen som kom for en måned siden har påvirket Bitcoin prisen, og har fået Bitcoins til at falde med 50 USD per Bitcoin.

Udgivet i Blog
0 kommentarer til “US Marshals Service sælger Bitcoins på en auktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *