Mere end 8000 rejseselskaber begynder at tage imod Bitcoin

En af verdens største betalings platformer for Bitcoin, har gjort det muligt for mere end 8000 rejseselskaber online at tage imod Bitcoin som betalings middel. Bitpay har ingået en aftale med det et Tysk IT gigant at give alle online rejse selskaber på deres portal, mulighed for at tage imod Bitcoin som betaling fra forbrugere.

Det Tyske selskab kendt som Ypsilon, er en IT virksomhed, specialiseret i online platforme til rejse selskaber. Den første kunde som kommer til at gøre brug af Bitcoin integrationen bliver en Tysk rejseside, Nurflug.de

Ypsilon tilbyder IT løsninger til både hoteller, flyselskaber og online booking hjemmesider, og er en gigant inden for rejse branchen i Tyskland.

Expedia var en af de første selskaber som begyndte at tilbyde Bitcoin som betaling for rejser, men det er pt. kun Amerikanske forbruger som kan gøre brug af Bitcoin som betalingsmiddel på deres hjemmeside.

Ypsilon kommer tilgengæld til at aktivere Bitcoin som betaling på samtlige kunders hjemmesider, og kan siges at blive den første rigtige arrangør af rejser, som giver mulighed for betalinger til alle som bruger deres kunders hjemmesider.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *