Mycelium kommer med et hav af nye Bitcoin produkter

Vi stødte ind i MyCelium for blot et år siden, hvor de fremviste deres koncept Bitcoin kort, de kaldte, The Bitcoincard. Konceptet var ikke blot en helt ny måde at tænke på i forhold til betalinger, men gjorde brug af teknologi vi ikke tidligere har set!

Meget har ændret sig siden den første video kom ud, og MyCellium har været en af de mest downloaded apps. MyCelium Bitcoin wallet kan downloades til Android her

Men MyCelium er tilbage og har et hav af produkter på vej, hvor deres Bitcoincard har udviklet sig til et produkt som markant kan ændre betalinger. Alt sammen er selvfølgelig baseret på Bitcoin teknologi og gør brug af Bitcoin som protokol og Bitcoins blok-kæde.

mycelium-bitcoincard

Mycelium Betaling System er en ny og ambitiøs ordning, der tillader offline handlende til at acceptere Bitcoin med relativ lethed. Selskabet beskriver det som et “revolutionær betalingssystem” som bliver gebyrfrit. Flere detaljer vil blive annonceret snart.

Bitcoin kortet kan sammenlignes med et pilot projekt MasterCard har arbejded med, som prøver at skalere peer 2 peer betalinger og gøre brug af LCD teknologi på betalings kort. Hvad MyCelium har dog har som fordel, er ganske enkelt at det bliver langt lettere at kommunikere med Bitcoin netværket, hvorimod MasterCard ikke kan gøre brug af en gratis verdensomspændende teknologi, andet end deres eget MasterCard netværk.

mastercard-lcd

MyCelium arbejder samtidig også på en Bitcoin pengeautomat, som kan bruges sammen med virksomhedens kort, og har gjort brug af de nye transaktions teknologier, kendt som P2SH til at lave offline wallets man kan printe ud.

Der kan findes meget mere info om MyCelium produkter på deres hjemmeside.

Udgivet i Blog
En kommentar til “Mycelium kommer med et hav af nye Bitcoin produkter
  1. Anders Heile Hass siger:

    I mangler da deres entropy 😛 https://www.youtube.com/watch?v=cuUCjeABxOM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *