Negative renter på vej i England – Bitcoin som eneste løsning

Negative renter kan være på vej i England, efter at Royal Bank of Scotland er kommet med en advarsel om at deres kunder, kan ende med at betale for indestående beløb.

I et brev til deres kunder skrev Royal Bank of Scotland, som også ejer Natwest, at kunder, specielt firmaers konti kan ende med at betale for indestående beløb, skulle den Engelske nationalbank sætte en negativ rente.

Negative renter er et sidste desperat bud på hvordan nationalbanker prøver at sparke gang i økonomien ved at tvinge forbrug. I forhold til at printe penge i en uendelighed og skabe en inflation, er bankerne i denne omgang gået i gang med at sætte negative renter på bordet.

Eneste alternativ er at trække penge ud i kontanter, købe aktier, guld eller Bitcoin. Holder man penge i kontanter, specielt som virksomhed, kan det være problematisk at drive en ordentlig forretning hvis man er afhængig af betalinger til leverandører. Er det derimod aktier er ens penge låst i et andet firma, og guld kan hverken bruges som betalings middel eller er særlig let at opbevare.

Bitcoin bliver mere og mere anset for at være sikker investering, eller placering af midler, da dens unikke egenskaber både tillader forbrug, ikke rammes af negative rente satser da den ikke er en del af bank branchen, og er simpel at opbevare da den er 100% digitalt.

Med Bitcoin kan man som virksomhed betale sine leverandører, i så fald de acceptere at modtage Bitcoin som alternativ betaling, men vigtigst af alt er at hverken banker, national banker, økonomisk politiske tiltag eller konkurser i bank branchen kan ramme ens Bitcoin beholdning.

Er det tid til at investere i Bitcoin?

Etiket:
Udgivet i Blog
0 kommentarer til “Negative renter på vej i England – Bitcoin som eneste løsning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *