Nu kan du mine Bitcoins ved at leje udstyr på nettet

Nu er der rigtig gode nyheder til dig, som vil igang med Bitcoins!

CryptoMine er danskejet og er den første Bitcoin mining host i Skandinavien, som samtidig tilbyder leje af miningudstyr, så du selv kan ”høste” dine Bitcoins.

Hermed får du en gylden mulighed, som du ikke kan få andre steder end hos CryptoMine.

HVORDAG FUNGERER DET?
“Det fungerer således, at du kan leje hardware af os i en periode og du kan dermed mine BitCoin´s uden selv at skulle investere i dyrt udstyr eller sætte dig ind i hvordan man gør. Hos os er der flere forskellige løsninger til enhver pengepung, så du kan finde det, der passer til netop dig.” Du kan også opgradere dine aftaler så du hele tiden får det mest optimale udbytte i perioden.

HVOR STOR EN AFTALE KAN MAN KØBE?
“Vi investerer konstant i nyt hardware og søger hele tiden at udvide vores sortiment, så vi kan sikre dig den højeste profit og mining-kraft, samt hele tiden at kunne tilbyde større og bedre løsninger” fortæller Jimmie Steinbeck.

HVORFOR ER I GÅET I GANG MED DET ?
“Først og fremmest er det et hobby som vi nu udlever i form at en forretning, men flere og flere butikker begynder at se værdien i Bitcoin som betalingsmiddel, da visa-kort og dankort svindel efterhånden er en kæmpe problem og udgift for onlineforretninger i hele verden Så efterhånden er der mange tusinde forretninger og virksomheder som accepterer BitCoins som betalingsmiddel, herhjemme i Danmark begynder virksomheder også at få øjnene op for BTC. Vi arbejder hårdt for at lave et stærkt samarbejde andre Bitcoin firmaer såsom Bitcoin Nordic og BitcoinPenge.dk, BIPS m.m da det gavner os alle i sidste ende”

HVAD ER JERES MÅL?
“Hos CryptoMine er vores mission at sprede budskabet om Bitcoins , da BTC ikke er styret af regeringer, banker m.m, så ved at sprede budskabet, og muligheden for at alle kan komme igang med Bitcoins, jo mere vil værdien stige.” fortæller Morten Røngaard
Vi sætter nemlig en stor ære i at gøre vores kunder glade og give dem muligheden for at være med helt forrest i BitCoin eventyret.

HVEM HENVENDER I JER TIL?
Alle for at sige det kort, der er ikke nogen som ikke kan gøre brug af vores produkt eller service, og derfor har vi lavet 4 pakkeløsninger så man kan komme igang med Bitcoin mining for en lav investering eller satse på større løsninger og højere udbytte.

” Vi kan dog skræddersy specifikke løsninger alt efter behov og pengepung. Vores udstyr er det bedste og nyeste på markedet og vi har døgnbemanding på vores servere for at vores kunder får det optimale ud af deres mining løsning” fortæller Kenneth Christensen

HVAD SIGER FREMTIDEN FOR CRYPTOMINE?
“Der har været en stor interesse i vores projekt og vi er i dialog med potentielle investorer lige nu for at kunne udvide vores sortiment til også at omhandle andre virtuelle mønter ved scrypt mining og vores mål er klart at blive Europas største mining host, men det kræver en investering på et par millioner som vi lige nu ligger i tæt forhandlinger om., så vi må se hvad der sker i fremtiden.”

”Vi har også snakket om salg af mining hardware og da er vi i tæt dialog med flere potentielle distributører og producenter.” afslutter Jimmie Steinbeck.

CryptoMine.dk er stiftet af de tre iværksættere Jimmie Steinbeck, Morten Røngaard samt Kenneth Christensen, beliggende på Frederiksberg i København.

Lidt om CryptoMine

Gik online i slutningen 2013 men har været under udvikling i længere tid. Faktisk er der blevet arbejdet på konceptet siden slutningen af 2011, men tog rigtig fart i slutningen af året 2013 da Morten Røngaard kom i ind i billedet.

Målet er at blive Skandinaviens største udbyder af ”mining” udstyr, til både leasing og salg. I
værksætterne bag Cryptomine.dk har beskæftiget sig med BitCoin siden dengang en pizza blev solgt for 10.000 BTC, og endnu længere.

Læs mere eller kontakt dem på www.CryptoMine.dk

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *