Oversigt over Bitcoin pengeautomater

Hvem er spillerne på Bitcoin pengeautomater? Og kan det betale sig at anskaffe sig sin egen Bitcoin pengeautomat? Vi kigger nærmere på de forskellige selskaber som idag producere Bitcoin pengeautomater og hvordan disse fungere, samt hvad det vil koste at anskaffe sig en Bitcoin pengeautomat.

Fra Sydkorea til Europe og USA, Bitcoin pengeautomater er hurtigt at få trækkraft i en branche, der søger at give forbrugerne enkle interaktioner med den digitale valuta. Dette formål er allerede lykkes i en hvis omfang, og giver brugerne deres første smag for at købe (og undertiden sælger) Bitcoins. Men det virkelige mål er at bibringe denne erfaring til flere millioner mennesker.

Dette lukrative marked har til gengæld givet anledning til nye spillere i værdikæden, nemlig ATM (hæveautomat) leverandører som Genesis Coin, Lamassu, Robocoin og Tembusu, samt et større antal lokale operatører, som ønsker at bygge maskiner, placeret i storbyer hvor det kan forventes der ligger et stort behov for veksling.

Pengeautomater gør det samtidig sværer for myndigheder at regulere eller direkte stoppe for transaktioner, idet der lige pludselig ikke længere er centrale hjemmesider, som børser, til at lukke ned.

Lige nu er der en stor våbenkapløb. Disse pengeautomater er ikke for de hardcore brugere. Beslutningstagere er rettet mod temmelig velhavende miljøer, hvor folk med disponibel indkomst måske ønsker at prøve deres hånd på Bitcoin.

Som der kommer flere spillere ind på markedet falder prisen for automater også drastisk. Hvor en automat for blot 6 måneder siden kostede over 10.000$ og krævede specialister til at installere, kan dette gøres for under 1000$, og giver alle og enhver med en internet opkobling mulighed for at opsætte et Bitcoin pengeautomat til både ud og indveksling af Bitcoins. Automaterne fungere idag ved at de er koblet op mod børser, hvor automat producenten sikrer sig at tage et fast gebyr for transaktionerne, og lader kiosk ejeren eller ejeren af automaten stå for at den indholder kontanter.

Der er dog desværre i øjeblikket ikke automater som fungere med Danske kroner, og umiddelbart er der ingen af de større spillere som i øjeblikket fokusere på Danmark. En video forneden viser hvordan den populære pengeuatomat fra Lamasu fungerer.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *