PayPals direktør er positiv overfor Bitcoin

PayPals direktør, David Marcus, udtaler sig positivt overfor Bitcoin, og kalder det et godt koncept som kan finde nytte i forhold til PayPal i fremtiden. David Marcus tilføjer at Bitcoin har meget mere at tilføje til online betalinger og betalinger generelt end teknologi som NFC for eksempelt har.

David Marcus siger yderligere han selv ejer Bitcoins, og at han kan lide Bitcoins som koncept, men tilføjer at han ikke tror folk kan forstå hvordan Bitcoin fungere og hvorfor det virker, og vil derfor afskræmme mange fra at bruge det. I stedet for at kalde det en valuta, mener PayPayls direktør det er bedre at definere Bitcoin som et værdi lager, et slags bevis på en enhed som har en given værdi.

Det er ifølge David Marcus et rigtigt godt system til at placere værdier, specielt i lande med høj inflation som Argentina, hvor han udtaler 1$ idag, i Argentinsk valuta højst sansynligt er 60$ cent værd om et års tid. Bitcoin er derfor det digitale guld som har en sikker værdi folk i disse lande skulle bruge til at sikrer midler med, udtaler David Marcus.

Hvorvidt PayPal tilbyder at man kan veksle Bitcoin til sin PayPal konto har han dog ingen planer om endnu, men udelukker ikke det kan ændre sig og at PayPal følger Bitcoin udviklingen tæt.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *