Prisen på Bitcoin er en af de mest stabile i verden

Bitcoin bliver typisk kritiseret for at være volatilt, farligt at investere i at investorer skal holde sig væk fra Bitcoin. Det er typisk bankerne som naturligvis kritisere Bitcoin, da det er et direkte modsvar på deres monopol.

Men er Bitcoin i virkeligheden så volatilt og farlig at investere i?

Fakta er at prisen på en Bitcoin i år ikke har været under $177, og sidste gang det skete var d. 14 Januar, og prisen gik dagen efter på over $200 for en enkelt Bitcoin.

Starten af November er i særdeles interessant, da prisen på Bitcoin skød i vejret til over $300 og har sidenhen holdt sig på dette niveau.

Hvis man skal sammenligne med andre valutaer, som er central manipuleret, er Bitcoin den absolut bedste investering man kunne foretage i år, hvis man havde købt i starten af 2015, og ville sælge igen før julen.

Havde man købt Bitcoin d. 4 Januar 2015, ville man betale $263 per Bitcoin, og ville kunne sælge det igen idag, til $322, som svarer til en stigning på over 20%. Det er måske på tide ikke at lytte til banker, som utvivlsomt ikke kan give et ordentlig svar på Bitcoin investeringer, grundet en interesse konflikt.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *