Rakutens Amerikanske afdeling tager imod Bitcoins

Rakuten Super Logistics, et logistik selskab ejet af Japan baseret e-handel gigant Rakuten, er begyndt at acceptere Bitcoin betalinger.

Integrationen kommer næsten en måned efter spekulationer begyndte om at e-handeles selskabet snart kunne udnytte Bitcoin som betalingsmiddel. I juli, sagde direktøren, Hiroshi Mikitani, i en tale, at han mener Rakuten vil acceptere Bitcoin “før eller senere”.

Tech In Asia
, rapporterede at Rakuten Super Logistics tager imod Bitcoin grundet forbrugernes efterspørgsel som årsag til beslutningen. Det omfatter dog indtil videre kun det Amerikanske marked, og er ikke implementeret på verdensplan, eller i det Japanske marked.

Selskabets administrerende direktør Joseph DiSorbo sagde, at med accept af ​​Bitcoin, har virksomheden åbnet op til tidligere uudnyttede kunder og bemærker yderligere:

Vi arbejder på at anvende denne nye teknologi til gavn for markedsdeltagerne, især dem, der ikke nemt kan få adgang til den globale e-handel markedsplads.

En global spiller

Rakuten er en af ​​de største virksomheder til at vise en interesse i Bitcoin til dato, som har en årlig omsætning på $5 milliarder og $31 milliarder i aktiver.

Ifølge de seneste oplysninger, repræsenterer Rakuten den tredje største virksomhed til at have i det mindste nogle elementer inden for selskabsstrukturen integreret med Bitcoin.

Rakuten som blev grundlagt i 1997, består af en forskelligartet gruppe af virksomheder under en paraply. Virksomheden er involveret i finansielle tjenesteydelser, rejser og medier samt e-handel.

Udgivet i Blog
0 kommentarer til “Rakutens Amerikanske afdeling tager imod Bitcoins

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *