Reguleret Bitcoin produkt lanceres i Gibraltar

Første europæiske reguleret Bitcoin produkt lanceres af Gibraltar Fondsbørs (GSX). Dette giver institutionelle investorer og selskaber adgang til et børshandlede instrument, der udelukkende investeret i Bitcoin, hvilket gør det til det første europæiske-reguleret produkt som aktivt invester i Bitcoin.

BitcoinETI udstedes af iStructure PCC PLC, en Gibraltar-baserede selskab, i partnerskab med Argentarius ETI Management Limited, og Gibraltar baserede fintech specialister, Revoltura Limited (som er et iStructure PCC PLC datterselskab), regeringen i Gibraltar, og Gibraltars finansielle tilsynsmyndighed.

Europæiske investorer, formueforvaltere, pensionskasser og private bankfolk har nu mulighed for at handle et struktureret produkt som har en underliggende værdi i Bitcoin, en valuta som er uden for det reguleret marked. Det giver netop mulighed for at holde Bitcoin indirekte uden at skulle oprette konto på en ren Bitcoin børs, eller at skulle handle med ikke reguleret enheder.

BitcoinITY er tilgængelig via regulerede mæglerfirmaer i hele Europa og  håndteres via Clearstream / Euroclear, ligesom alle andre værdipapirer.

Bitcoin er den valuta som er steget mest de sidste par år, og har præsteret over alle forventninger, specielt i forhold til hvad der kunne siges var ikke volatile valutaer, som bla. det Engelske Pund.

BitcoinETI har deres egen hjemmeside hvor man kan læse mere om deres produkt. ETI’en, defineres som en støtteberettiget, aktiv, hvis værdi og den tilhørende ydelse er knyttet til det underliggende aktiv (Bitcoin) sikret i en segregeret celle, og kan købes af egnede investorer gennem deres sædvanlige mæglere, med en minimum investering på €100.000, et administrationsgebyr på 1,75 procent, og to dages afvikling via Clearstream eller Euroclear.

Vi fortsætter med at arbejde med den private sektor og vores tilsyn i en passende lovgivningsmæssige ramme for operatører som arbejder med crypto valutaer, og lanceringen af denne ETI på vores børs demonstrerer vores evne til at være innovative og levere hastighed til markedet,”

Sagde Gibraltars minister for finansielle tjenesteydelser og Gaming, Albert Isola og fortsatte med at sige.


“Jeg er glad for at byde BitcoinETI velkommen til Gibraltar og lykønsker GSX og Argentarius for dette initiativ.

BitcoinETI kan handles denne uge på børsen, og er første gang nogensinde et struktureret produkt, med baggrund i Bitcoin er lanceret i et reguleret marked.

Vi følger alle nyheder tæt på vores hjemmeside her på Bitcoinpenge.

Etiket:
Udgivet i Blog
0 kommentarer til “Reguleret Bitcoin produkt lanceres i Gibraltar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *